PUMA ELI

Μπορειτε να επιλεξετε

Εργαλεία

PIEZOSTERIL 6 / PIEZOLIGHT 6

Ευέλικτες και πολυλειτουργικές χειρολαβές υπερήχων κατάλληλες για την προφύλαξη, για ενδοδοντία και για διαδικασίες περιοδοντολογίας. Διαθέσιμες με ή χωρίς οπτικές ίνες για φωτισμό LED, οι χειρολαβές προσφέρουν μοναδικές επιδόσεις: απόλυτα γραμμική, ελεγχόμενες δονήσεις υπερήχων, απαλλαγή από παρασιτικές πλευρικές δονήσεις, συνεχώς αυτορυθμιζόμενη συχνότητα ανάλογα με το φορτίο και την κατάσταση του άκροφυσίου, εκτεταμένη ρύθμιση της απόστασης ισχύος.

LED HANDY POWER MICROMOTOR

To Handy Power είναι μία εξαιρετικά ελαφριά, συμπαγής χειρολαβή micromotor χωρίς ψήκτρες, κατάλληλη για εξωτερική απολύμανση και διατίθενται με ή χωρίς φωτισμό LED. Ήσυχη και χωρίς κραδασμούς χειρολαβή, δεν απαιτεί σχεδόν καμία συντήρηση, χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία και την προηγμένη brushless τεχνολογία.

LED MICROMOTOR ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Μια τελευταίας γενιάς χειρολαβή micromotor χωρίς ψύκτρες, με λειτουργία χαμηλού θορύβου και ελάχιστο βάρος, το LED implantor είναι χωρίς δόνηση και χαρακτηρίζεται από μία εξαιρετικά υψηλή ροπή και εξαιρετική αξιοπιστία. Κορυφαία απόδοση για όλες τις εξειδικευμένες εφαρμογές. Εντελώς αεροστεγής.

Αξεσουάρ

Multimedia

MONITOR MEDICALVIEW

Επιλέγοντας ένα διπλό-αρθρωτό βραχίονα επιτρέπεται στον οδοντίατρο να μετατοπίσει την οθόνη και να την τοποθετήσει στην περιοχή της θεραπείας ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του καθενός (μια επιλογή που συνιστάται ειδικά για την έκδοση οθόνης αφής). Εκτός από την άνετη χρήση τόσο για τον οδοντίατρο όσο και για το βοηθό, εξασφαλίζει επίσης μεγαλύτερη συμμετοχή του ασθενούς όταν μοιράζονται το αποτέλεσμα της θεραπείας μέσω εικόνων στην οθόνη.

C-U2 CAMERA

Το σύστημα με τους 7 γυάλινους φακούς και 16:9 HD αισθητήρα, η νέα ενσωματωμένη κάμερα επιτρέπει τις εικόνες υψηλής ευκρίνειας να εμφανίζονται στην οθόνη άμεσα, χωρίς καμία παραμόρφωση.

Υγιεινή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τρία συστήματα υγιεινής για να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία. Μια παθητική προστασία προσεκτικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει την υγιεινή τόσο των ασθενών όσο και του οδοντιάτρου. Η Castellini διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και συμβουλεύει τη χρήση υπεροξύ Ag+ απολυμαντικού, το οποίο εξασφαλίζει προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε πηγές μόλυνσης, όπως Legionella και άλλες βακτηριακές μορφές.

ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Για να διασφαλιστεί η πλήρης απολύμανση του κυκλώματος τροφοδοσίας νερού ψεκασμού, η Autosteril ST (Simple System) πραγματοποιεί ημι-αυτόματους κύκλους με 10λεπτους χρόνους επαφής. Ένα ξεχωριστό σύστημα τροφοδοσίας νερού, το οποίο εξαλείφει την παρουσία τυχόν μολυσματικών ουσιών στο νερό. Η φιάλη με τη γκρι λωρίδα είναι για το απεσταγμένο νερό, ενώ εκείνη με την κίτρινη λωρίδα χρησιμοποιείται για να αποστειρώνονται τα κυκλώματα ψεκασμού με υγρό απολυμαντικό.

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Για να διατηρηθούν τα εξαιρετικά επίπεδα υγιεινής τόσο για την οδοντιατρική μονάδα όσο και γενικότερα για τον χώρο εργασίας, η Castellini έχει αναπτύξει μια προηγμένη έννοια παθητικής προστασίας. Το ιατρικό προσωπικό και ο ασθενής μπορούν να υπολογίζουν σε μία διαρκή προστασία από τα πολυάριθμα στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

Χρώματα

Download