Πολλαπλές προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Η τεχνολογία NFC καθιστά δυνατή την πρόσβαση στην οδοντιατρική μονάδα, η οποία είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο σύστημα, και την αποθήκευση εξατομικευμένων προτιμήσεων και ρυθμίσεων. Με έως και 20 διαθέσιμες υποδοχές μνήμης, αυτό είναι ιδανικό για πρακτικές πολλών χρηστών. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει τη χρήση ενός βραχιολιού που συνδέεται άμεσα με την οδοντιατρική μονάδα όπου είχαν προηγουμένως αποθηκευτεί οι προτιμήσεις του οδοντιάτρου (θέση καρέκλας, διεπαφή, ρυθμίσεις φωτισμού, προτιμήσεις κύπελλου, καθώς και οι παράμετροι λειτουργίας των ενσωματωμένων οργάνων).

Οθόνη Αφής

Η κονσόλα Full Touch με οθόνη πολλαπλής αφής 7″ εξασφαλίζει φιλικό προς το χρήστη έλεγχο των λειτουργιών της οδοντιατρικής μονάδας. Επιπλέον, οι οδοντίατροι μπορούν να προσαρμόσουν τις παραμέτρους λειτουργίας του οργάνου ορίζοντας τις δικές τους προτιμήσεις και μπορούν να ελέγχουν/παρακολουθούν τις συσκευές υγιεινής. Το ενσωματωμένο λογισμικό διαχειρίζεται ενδοδοντικές, εμφυτευματολογικές και συντηρητικές λειτουργίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εμφανίσουν εικόνες, ακτίνες Χ και εκπαιδευτικά βίντεο.

Λειτουργία φωνής

Οι οδοντίατροι έχουν στη διάθεσή τους πολυάριθμες λειτουργίες που ελέγχονται με φωνή. Αυτό επιταχύνει τις ροές εργασίας και βελτιώνει την υγιεινή αφήνοντας τους οδοντιάτρους να παρακάμπτουν τη φυσική επαφή με τον πίνακα ελέγχου και τα ενσωματωμένα αξεσουάρ. Οι διάφορες λειτουργίες οργάνων ενεργοποιούνται με φωνή. Είναι επίσης δυνατό να ελέγξετε το φως χειρισμού και την καρέκλα ασθενούς, επιλέγοντας μία από τις αποθηκευμένες θέσεις. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν το χρονόμετρο κατά την εκτέλεση κλινικών διαδικασιών όπως η λήψη αποτυπωμάτων.

Ελαφρύ και Συμπαγές

Η ταμπλέτα του οδοντιάτρου με παράδοση πάνω από τον ασθενή είναι ελαφριά και εύκολη στη μετακίνηση.

 • Η κατακόρυφη τοποθέτηση μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί αγγίζοντας ελαφρά τον χωρητικό αισθητήρα.
 • Αυξημένη προέκταση σωλήνων και όργανα αυτοεξισορρόπησης.
 • Μεγάλη, εύκολη στην πρόσβαση θήκη διαθωρακικού δίσκου.
 • Προαιρετική κλειδαριά μοχλού οργάνου για βελτιωμένη ελευθερία κινήσεων.

Βραχίονες με πλευρική κίνηση

Βελτιστοποιημένοι με την αποκλειστική τεχνολογία “SideFlex”, οι μοχλοί οργάνων ακολουθούν επίσης τις πλευρικές κινήσεις της σωλήνωσης χάρη στην παρουσία μιας ταλάντωσης. Οι μοχλοί εξασφαλίζουν επίσης ανάκτηση ακριβείας, αποτρέποντας έτσι την κόπωση του καρπού, και είναι πλήρως αφαιρούμενοι.

Κομψότητα

Η μονάδα του οδοντιάτρου μπορεί να φτάσει σε κάθε θέση γύρω από την περιοχή χειρουργείου και η μονάδα του βοηθού παρέχει την ευελιξία να εργάζεται μόνη της ή με βοήθεια. Βασικός σχεδιασμός για τη βελτιστοποίηση κάθε εργασίας.

Άφθονος χώρος για αποτελεσματική εργασία

Η συμπαγής μονάδα προσφέρει άφθονο περιθώριο τοποθέτησης γύρω από την περιοχή εργασίας. Μια μεγάλη λαβή εξομαλύνει την οριζόντια κίνηση. Η πρακτική διάταξη του οργάνου και το σχήμα των μεμονωμένων στηριγμάτων βοηθούν στην αποφυγή τυχόν τυχαίας πτώσης του οργάνου κατά την επανατοποθέτηση. Οι ροές εργασίας εξορθολογίζονται επίσης από τις διαφορές μεταξύ των γωνιών κλίσης του εσωτερικού και του εξωτερικού οργάνου. Η κεντρική τοποθέτηση στο μπροστινό μέρος της μονάδας καθιστά την οθόνη Full Touch 7″ εύκολα προσβάσιμη στον οδοντίατρο. Η θήκη του διαθωρακικού δίσκου διαθέτει μια ευρεία επιφάνεια στήριξης που δεν παρεμβαίνει στον ασθενή. Μπορεί να τοποθετηθεί και να μετακινηθεί οριζόντια.

Κρεμαστή καρέκλα ασθενούς

Το πλεονέκτημα αυτής της εργονομικής λύσης, στην οποία η διάταξη λειτουργίας είναι ανεξάρτητη από το ύψος εργασίας, είναι ότι η ιατρική ομάδα έχει άφθονο χώρο για να πραγματοποιήσει τη θεραπεία. Το σώμα της μονάδας, που υποστηρίζει την κατακόρυφη κίνηση της καρέκλας ασθενούς, έχει μικρότερο αποτύπωμα και εξομαλύνει την προσέγγιση του ασθενούς. Η ζώνη χειρουργείου παραμένει η ίδια ανεξάρτητα από το σώμα του ασθενούς.

Οι χρήστες μπορούν να εφαρμόσουν ρυθμίσεις που αφήνουν την οδοντιατρική μονάδα σε αναμονή μόλις φύγει ο ασθενής, προκειμένου να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας. Όπου η Di.V.A. Ο εικονικός βοηθός χρησιμοποιείται, ο αισθητήρας μεταδίδει στατιστικά δεδομένα για την παρακολούθηση της αποτελεσματικής χρήσης της οδοντιατρικής μονάδας κατά την περίοδο ενδιαφέροντος. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λυχνίας λειτουργίας ως συνάρτηση της παρουσίας του ασθενούς.

Κίνηση Έδρας

Το AREA διαθέτει το εξελιγμένο σύστημα κίνησης της καρέκλας, το οποίο συνδυάζει τη θέση της πλάτης του καθίσματος με την κίνηση του καθίσματος προς τα εμπρός. Επομένως, οι οδοντίατροι μπορούν να διατηρήσουν αμετάβλητες τις αναλογίες και τη διάταξη των ζωνών θεραπείας, εξαλείφοντας την ανάγκη μετακίνησης αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πιο άνετο για τον ασθενή (καθώς συνεπάγεται λιγότερη συμπίεση στην πλάτη), το σύστημα ολίσθησης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μικρότερες πρακτικές. Με το κάθισμα μετατοπισμένο κατά 18 cm, ο οδοντίατρος κερδίζει τον ίδιο χώρο λειτουργίας στη θέση 12 η ώρα. Η τεχνολογία Soft Motion διασφαλίζει την κίνηση του υγρού και εξαλείφει όλους τους σχετικούς θορύβους. Η AREA συνδυάζει αυτήν την τεχνολογία με την αργή λειτουργία, η οποία επιτρέπει την ενεργοποίηση πολύ μικρών κινήσεων της καρέκλας ασθενούς. Αυτό βοηθά τους χρήστες να κάνουν λεπτές προσαρμογές κατά τη διάρκεια των συνεδριών εμφυτευματολογίας ή κατά τη χρήση του μικροσκοπίου.

Σημασία στην Λεπτομέρεια

Κάθε μεμονωμένο αισθητικό και τεχνικό στοιχείο έχει σχεδιαστεί για να κάνει το AREA πιο πρακτικό. Από την καινοτόμο εμφάνιση έως την ποιότητα των υλικών και την κατασκευή, κάθε πτυχή της οδοντιατρικής μονάδας έχει αναπτυχθεί για να δημιουργήσει ένα άνετο περιβάλλον πλούσιο σε τεχνολογία και πρακτικές επαγγελματικές λύσεις.

Ελευθερία Επιλογής

Ένα από τα μειονεκτήματα της αλλαγής της οδοντιατρικής σας μονάδας προέρχεται από τις συνδέσεις δαπέδου, καθώς αυτές συχνά δεν ταιριάζουν με τη διαμόρφωση που προβλέπεται στο νέο μοντέλο. Για να εξαλείψει την ανάγκη για οποιαδήποτε εργασία προσαρμογής, η Castellini έχει σχεδιάσει ένα σύστημα πολλαπλών βυσμάτων για να παρέχει στους οδοντιάτρους ελευθερία επιλογής και να τους αφήνει να τοποθετήσουν την οδοντιατρική μονάδα κοντά στην υπάρχουσα σύνδεση.

Ολοκληρωμένες λύσεις χειρουργικής εμφυτευμάτων

Το AREA έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οδοντιάτρων που ασκούν χειρουργική εμφυτευμάτων. Το ολοκληρωμένο σύστημα είναι τόσο προηγμένο όσο και πρακτικό, επιτρέποντας στους οδοντιάτρους να εστιάζουν αποκλειστικά στον ασθενή και τη θεραπεία. Η διαμόρφωση εμφυτευματολογίας χρησιμοποιεί έναν ισχυρό επαγωγικό μικροκινητήρα LED Implantor, μια περισταλτική αντλία ενσωματωμένη στη μονάδα και έναν πίνακα ελέγχου τελευταίας γενιάς που καθιστά δυνατή τη γρήγορη προσαρμογή και εξοικονόμηση παραμέτρων ταχύτητας, ροπής και ταχύτητας παροχής αντλίας.

Σχεδιάγραμμα ροπής

Ο οδοντίατρος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει μια ενσωματωμένη λειτουργία που καταγράφει τις καμπύλες ροπής κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Θα δημιουργηθεί επίσης τεκμηρίωση σε εξαγώγιμη μορφή μετά τη συνεδρία θεραπείας για την αποθήκευση δεδομένων σχετικά με τη ροπή που παρέχεται και τη ροπή σύσφιξης του εμφυτεύματος. Για ακόμη πιο ξεκάθαρη προβολή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι επίσης δυνατό (όπου υπάρχει διαθέσιμη ενσωματωμένη κάμερα) να δείτε την καμπύλη στην οθόνη που είναι ενσωματωμένη στην οδοντιατρική μονάδα: ένα βασικό στοιχείο κατά τη διάρκεια ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Παράμετροι λειτουργίας

Η οθόνη εμφανίζει μόνο τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις κλινικές ανάγκες της στιγμής: όλες οι παράμετροι εργασίας μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα με το άγγιγμα ενός δακτύλου, αφήνοντας έτσι τον οδοντίατρο ελεύθερο να εστιάσει στην επέμβαση και στον ασθενή.

Περισταλτική αντλία

Ενσωματωμένη στη μονάδα του οδοντιάτρου, η αντλία μπορεί εύκολα να ελεγχθεί μέσω του πίνακα ελέγχου. Ποτίζει το χειρουργείο με αποστειρωμένο αλατούχο διάλυμα για βέλτιστη άσηψη.

Απόλυτη ακρίβεια για ενδοδοντική

Το AREA υλοποιεί ένα ευρύ σύνολο λειτουργιών που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις παραμέτρους λειτουργίας. Παρέχει επίσης μια βάση δεδομένων με γρέζια για να διαχειρίζεται ανεξάρτητα όλες τις ενδοδοντικές πρακτικές και τις σχετικές θεραπείες.
Ο ακριβής έλεγχος του ενδοκαναλικού γλεύκους και οι εξειδικευμένες λειτουργίες καθιστούν το μοντέλο απαραίτητο για την ενδοδοντική εργασία παρέχοντας στους οδοντιάτρους παραμέτρους ελέγχου μικροκινητήρων όπως Autostop, Autoreverse και Autoforward. Τώρα με μια ακόμη πιο φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, ο καινοτόμος πίνακας ελέγχου παρέχει εξαιρετική απόδοση και παρέχει στους οδοντιάτρους πολύτιμες πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα κλινικών λειτουργιών.

Βάση δεδομένων

Για όλες τις παραδοσιακές ενδοδοντικές επεμβάσεις, ο πίνακας ελέγχου είναι σε θέση να ορίζει αυτόματα τις βέλτιστες παραμέτρους χάρη στην ενσωματωμένη βάση δεδομένων των πιο κοινών ενδοκαναλικών αρχείων.

LAEC – Ενσωματωμένος ανιχνευτής κορυφής

Η συσκευή βοηθά τον οδοντίατρο να εντοπίσει την κορυφή της ρίζας μέσω μιας οπτικοακουστικής ένδειξης. Σε συνδυασμό με την αντίθετη γωνία EVO E4, ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία APEX-STOP που απενεργοποιεί αυτόματα το αρχείο μόλις φτάσει σε ένα καθορισμένο όριο ασφαλείας.

Λειτουργία παλινδρόμησης

Μαζί με την αντίστροφη γωνία EVO E4, η λειτουργία ελέγχου με εναλλασσόμενη περιστροφή επιτρέπει τη χρήση παλινδρομικών αρχείων RECIPROC®, RECIPROC BLUE® και WAVEONE GOLD®. Οι επωνυμίες ενδοδοντικών αρχείων δεν ανήκουν στην Cefla ή σε καμία από τις θυγατρικές της.

Led Fluo Implantor

Ο νέος, πλέον πιο αθόρυβος μικροκινητήρας Implantor LED διαθέτει σωλήνες που βελτιώνουν το χειρισμό. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο με την προαιρετική λειτουργία FIT (Τεχνική αναγνώρισης με υποβοήθηση φθορισμού) που επιτρέπει στους χρήστες να ανιχνεύουν την παρουσία σύνθετων υλικών με ειδικό φως LED. Αυτή η τεχνολογία κάνει τις εργασίες στον συντηρητικό, τον ορθοδοντικό και τον αισθητικό τομέα πιο ακριβείς. Το Implantor LED FLUO δεν τονίζει απλώς τα σύνθετα σφραγίσματα, διαφοροποιώντας τα από τη φυσική δομή του δοντιού: τονίζει επίσης τα στηρίγματα σε σταθερά σιδεράκια και τα αόρατα προσαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τη στερέωση διαφανών διορθωτικών νάρθηκες.

T-LED

Το νέο φως πολυμερισμού διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και προσφέρει ένα βέλτιστο φάσμα εκπομπών για την ενεργοποίηση σύνθετων υλικών τελευταίας γενιάς. Εργονομικά ευέλικτο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ίσια ή με γωνία 120° έκδοση για μεγαλύτερη άνεση.

Silent Power Evo Turbines

Η Castellini προσφέρει ένα πλήρες σετ αεροτορ. Οι οδοντίατροι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τυπικών και μικροσκοπικών κεφαλών ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Goldspeed Evo Contra-Angles

Το Castellini παρέχει ένα πλήρες σετ αντιγωνιών χειρολαβών για κάθε οδοντιατρικό πεδίο. την εμφυτευματολογία, την ενδοδοντική και τους διάφορους τομείς συντήρησης.

Υδροσύριγγα

Διαθέτοντας βελτιωμένο και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό, η σύριγγα παρέχει έξι λειτουργίες. Η λαβή και το άκρο είναι αυτόκαυστο.

Piezolight 6 / Piezosteril 6

Διατίθενται με φωτισμό LED και οι χειρολαβές υπερήχων είναι πλήρως αυτόκαυστες είναι κατάλληλες για προφύλαξη, ενδοδοντική και περιοδοντικές επεμβάσεις. Οι δονήσεις των υπερήχων είναι γραμμικές και ελεγχόμενες. Δεν υπάρχουν παρασιτικές πλευρικές δονήσεις. Συνεχής έλεγχος και αυτορρύθμιση της συχνότητας ανάλογα με το φορτίο και την κατάσταση του άκρου. Η ροή άρδευσης μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια μέσω ενός ειδικού καντράν.

Surgison 2

Ειδικά σχεδιασμένη για στοματική χειρουργική, εμφυτευματολογία και οστεοτομία, αυτή η χειρολαβή διατίθεται με μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για οποιεσδήποτε απαιτήσεις θεραπείας. Εναλλάξιμα με το Piezolight 6 και συμβατό με το Piezosteril 6, με την επιφύλαξη αντικατάστασης σωλήνων, η χειρολαβή Surgison 2 εντοπίζεται αυτόματα και πιλοτάρεται από την οδοντιατρική μονάδα ανά πάσα στιγμή. Πλήρως σε αυτόκαυστο, παρέχει προαιρετική άρδευση με αποστειρωμένα υγρά για πλήρη ασηψία της περιοχής χειρουργείου.

Ιδανικός Φωτισμός

Ο Venus LED MCT προβολέας περιστρέφεται σε τρεις άξονες για να εξασφαλίσει τέλειο φωτισμό του πεδίου λειτουργίας ανεξάρτητα από την εργασία ή τη θέση. Διαθέτοντας εξαιρετική φωτεινότητα, μπορούν να οριστούν συγκεκριμένες τιμές για να ταιριάζουν με τις κλινικές ανάγκες. Ο αισθητήρας No Touch μπορεί να ανάψει/σβήσει το προβολέα και να ρυθμίσει την ένταση φωτός έως και 50.000 Lux. Η ερμητικά σφραγισμένη μπροστινή οθόνη καθαρίζεται εύκολα και οι λαβές μπορούν να αφαιρεθούν και να αποστειρωθούν σε κλίβανο.

Προσαρμογή της θερμοκρασίας του φωτός

 • Το καινοτόμο σύστημα καθιστά δυνατή την παροχή ακριβώς του κατάλληλου φωτός για κάθε κλινική πειθαρχία, με 3 διαφορετικές τιμές θερμοκρασίας: θερμό, ουδέτερο και ψυχρό φως.
 • Απόλυτη πιστότητα χρώματος χάρη στην απόδοση χρώματος που, σε κλίμακα 0-100, ξεπερνά το 95.
 • Τα νέα προαιρετικά φωνητικά χειριστήρια επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το φως γρήγορα και άσηπτα.

Επιλογή για σύνθετα υλικά

Αυτό το χαρακτηριστικό αλλάζει το μήκος κύματος φωτός για να αποτρέψει την προωρίμανση των σύνθετων υλικών, διασφαλίζοντας παράλληλα τον βέλτιστο φωτισμό του πεδίου λειτουργίας.

Πιστοποιημένη Ασφάλεια

Η στενή συνεργασία με μεγάλα πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος του Castellini από την ίδρυσή του. Η διασφάλιση της απόλυτης υγιεινής του χώρου εργασίας είναι μια από τις πιο λεπτές και σημαντικές εργασίες του οδοντιάτρου. Γι’ αυτό όλα τα συστήματα είναι αποτελεσματικά, αποδοτικά, απλά στην εφαρμογή και τη βελτιστοποίηση των ροών εργασίας.

Αυτόματο Σύστημα Απολύμανσης

Η νέα οδοντιατρική μονάδα AREA διαθέτει αυτόματο σύστημα υψηλής ποιότητας που απολυμαίνει όλα τα κυκλώματα ψεκασμού νερού. Είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο δοχείο συλλογής οργάνων, το οποίο διευκολύνει την τοποθέτηση των οργάνων και την εκτέλεση του κύκλου. Σε συνδυασμό με το Peroxy Ag+, το σύστημα Autosteril εξασφαλίζει μυκοβακτηριοκτόνο, βακτηριοκτόνο και αντι-λεγιονέλλα δράση, πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης. Το Autosteril βοηθά στην απολύμανση στο τέλος της συνεδρίας μιας ημέρας και επιτρέπει τη διεξαγωγή σύντομων κύκλων μέσω των παρακάτω βημάτων:

 • Αποστράγγιση κυκλώματος με πεπιεσμένο αέρα.
 • Προσθήκη 3% H2O2 στα κυκλώματα νερού ψεκασμού.
 • Ενα υγρό «χρόνου διατήρησης» κατάλληλο για εντατική απολύμανση.
 • Αποβολή υγρών με πεπιεσμένο αέρα.
 • Πλύση με νερό (κύριας απόσταξης) . Μια ανάλυση της αποτελεσματικότητας του συστήματος Autosteril που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης έχει επισημάνει ότι η δράση απολύμανσης είναι επαρκής για να «εξαλείψει όλα τα ελεγμένα μικρόβια από τους πόρους της οδοντικής μονάδας, ακόμη και με υψηλά επίπεδα μόλυνσης».

Εξωτερικό Δοχείο

Το αυτόνομο σύστημα τροφοδοσίας είναι εξοπλισμένο με ένα δοχείο 1,8 λίτρων υπό πίεση, εύκολα προσβάσιμο στο εσωτερικό του σώματος της μονάδας και εύκολο στο γέμισμα.

Ξέπλυμα

Για την αποστράγγιση του στάσιμου υγρού από τις σωληνώσεις μετά τη χρήση, η λειτουργία αυτόματου ξεπλύματος εκτελεί μια πλήρη αλλαγή νερού μέσω μιας χρονισμένης ροής του υγρού τροφοδοσίας.

Χρώματα

Download