PUMA ELI R

Μοναδικό στιλ που συνδυάζεται με την ευελιξία

Η ουσιαστική φύση του Puma ELI R επιτρέπει στους οδοντιάτρους να εκτελούν την καθημερινή τους εργασία με ηρεμία και ευκολία. Εξαιρετικά διαχειρίσιμο, συμπαγές και γεμάτο με εργονομικά χαρακτηριστικά για να εξομαλύνει τη διαδικασία θεραπείας, το Puma ELI R είναι επίσης η σωστή λύση για όσους αναζητούν εγγενή αξιοπιστία και ποιότητα.

Ισορροπημένος σχεδιασμός

Κινήσεις υγρών και εξαιρετική εργονομία για την κάλυψη των αναγκών των οδοντιάτρων που εργάζονται με κρεμαστά σωλήνες. Το μοντέλο CP είναι συμπαγές και διαθέτει μονάδα οδοντιάτρου που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε γύρω από τον ασθενή για να διευκολύνει τη θεραπεία ανεξάρτητα από τις κλινικές συνθήκες.

Πρακτική ευελιξία

Η μέγιστη ελευθερία λειτουργίας στη χειρουργική επέμβαση απαιτεί μια ευέλικτη λύση που επιτρέπει στους οδοντιάτρους να εργάζονται άνετα σε κάθε περίσταση. Με το μοντέλο Cart ή Single Cart, ο οδοντίατρος είναι ελεύθερος να επιλέξει την πιο άνετη θέση και να απολαύσει την απόλυτη πρακτικότητα μιας ανεξάρτητης λύσης.

Προσαρμοσμένο για ορθοδοντικούς

Σχεδιασμένο για ορθοδοντικούς, το Puma ELI R ORTHO επωφελείται από ένα σχέδιο που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες του οδοντιάτρου κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας. Η προαιρετική θήκη δίσκου μπορεί να φτάσει στην περιοχή λειτουργίας με ευκολία χάρη στην κινητικότητα και την επέκταση των βραχιόνων. Η πλευρά του βοηθού είναι έτοιμη για 1 ή 2 δυναμικά όργανα, που ελέγχονται μέσω μιας βολικής οθόνης.

Εξοπλισμός με δυναμικά όργανα

Μεγάλη θήκη δίσκου

Πνευματικό κεφαλώτο

Διατίθεται ως προαιρετικό, το αποκλειστικό περιστροφικό προσκέφαλο πνευματικής απελευθέρωσης περιστρέφεται σε τρεις άξονες και επιτρέπει γρήγορη, ακριβή υποβοηθούμενη τοποθέτηση. Το κουμπί στην κάτω πλευρά του κεφαλώτου ενεργοποιεί την κίνηση.

Υποπόδια

Διατίθεται ως προαιρετικό, το ρυθμιζόμενο με επέκταση υποπόδιο επιτρέπει την εύκολη και ενδελεχή απολύμανση.

Η άνεση στο επίκεντρο

Η ιδέα άνεσης ξεκινά με την καρέκλα ασθενούς, η οποία διαθέτει έναν αθόρυβο κινητήρα που μπορεί να ανυψώσει ασθενείς με βάρος έως 190 κιλά. Στιβαρή αλλά λεπτή και με τη σωστή αντιστάθμιση μεταξύ της πλάτης και της κίνησης του καθίσματος, η καρέκλα ασθενούς συνοδεύει τον ασθενή απαλά, ελαχιστοποιώντας το φαινόμενο συμπίεσης στην οσφυϊκή περιοχή. Με εξαιρετικά απαλές εκκινήσεις και στάσεις, οι κινήσεις της καρέκλας παραμένουν ευχάριστες ανά πάσα στιγμή.

Πίνακας ελέγχου οθόνης αφής

Το Puma ELI R είναι εξοπλισμένο με νέο πίνακα οργάνων με οθόνη αφής και ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής ακτίνων Χ. Μια αλφαριθμητική οθόνη επιτρέπει την ομαλή συντηρητική διαχείριση της οδοντιατρικής λειτουργίας, παρέχοντας βασικά δεδομένα και επιτρέποντας τον άμεσο καθορισμό των παραμέτρων λειτουργίας. Το κουμπί “καθαρισμός” απενεργοποιεί προσωρινά την οθόνη αφής για να επιτρέψει την απολύμανση.

Εργαλεία

Handy Power Micromotor

Το Handy Power είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύ, συμπαγές micromotor χωρίς ψήκτρες, διαθέσιμος με ή χωρίς φωτισμό LED. Το Handy Power προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και είναι χωρίς κραδασμούς. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία της τεχνολογίας χωρίς ψήκτρες. Κατάλληλο για συντηρητική και προσθετική οδοντιατρική.

Ταχύτητα από 100 έως 40.000 σ.α.λ. με αναλογία 1: 1

Μέγιστη ροπή έως 3,3 Ncm

Δυνατότητα προεπιλογής μέγιστης ταχύτητας

Piezolight 6

Διατίθενται με ή χωρίς οπτικές ίνες για φωτισμό LED, οι ευέλικτες και πολυλειτουργικές χειρολαβές υπερήχων είναι κατάλληλες για προφύλαξη, ενδοδοντία και περιοδοντικές επεμβάσεις.

Τέλεια γραμμικές και ελεγχόμενες δονήσεις υπερήχων – χωρίς παρασιτικούς πλευρικούς δονητές – με αυτορυθμιζόμενη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες φορτίου και άκρων.
Εκτεταμένο εύρος ρύθμισης ισχύος.
Αυτορυθμιζόμενη ισχύς βασισμένη στο φόρτο εργασίας για την αποφυγή θέρμανσης της χειρολαβής και των επεξεργασμένων ιστών.
Ρυθμιζόμενη παροχή ψυκτικού από μηδενική έως μέγιστη παροχή.
Πλήρως κλιβανιζόμενο.

Αθόρυβες χειρολαβές και Goldspeed γωνιακές

Η Castellini προσφέρει ένα πλήρες σετ χειρολαβών και γωνιακών κατάλληλων για όλους τους τομείς της οδοντιατρικής.

T-LED

Το φως σκλήρυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμεση έκδοση ή σε γωνιακή έκδοση 120 °. Με LED υψηλής ισχύος έως και 2.200 mW / cm2 και ζώνη εκπομπών 430 έως 490nm, η λυχνία T-LED προσφέρει 6 προκαθορισμένα προγράμματα και έναν οπτικό οδηγό που μπορεί να αποστειρωθεί.

Φωτισμός

Υγιεινή

Αποτελεσματική ασφάλεια

Παρέχεται έτοιμο για την ενσωμάτωση επιστημονικά αποδεδειγμένων συσκευών υγιεινής, η σχεδιαστική ιδέα Puma ELI στοχεύει στην ελαχιστοποίηση οποιουδήποτε κινδύνου διασταυρούμενης μόλυνσης και έχει πιστοποίηση DVGW.

Ενεργή υγιεινή

Για να διασφαλιστεί η αυστηρή απολύμανση του κυκλώματος τροφοδοσίας νερού ψεκασμού, το Autosteril ST (Simple System) πραγματοποιεί ημιαυτόματους κύκλους με χρόνους επαφής 10 λεπτών. Ένα ξεχωριστό σύστημα τροφοδοσίας νερού εξαλείφει την παρουσία τυχόν ρύπων στο νερό. Το μπουκάλι με τη γκρι λωρίδα προορίζεται για αποσταγμένο νερό ενώ αυτό με την κίτρινη λωρίδα χρησιμοποιείται για την απολύμανση κυκλωμάτων ψεκασμού με απολυμαντικό υγρό.

Συστήματα παθητικής υγιεινής

Για να διατηρήσει εξαιρετικά επίπεδα υγιεινής τόσο στην οδοντιατρική μονάδα όσο και στο χώρο εργασίας, η Castellini έχει αναπτύξει μια προηγμένη ιδέα παθητικής προστασίας. Το ιατρικό προσωπικό και ο ασθενής μπορούν να βασίζονται σε συνεχή προστασία από πολλά στοιχεία ειδικά σχεδιασμένα για να ελαχιστοποιούν κάθε κίνδυνο μόλυνσης.

Πολυμέσα

Μπορειτε να επιλεξετε

Αξεσουάρ

Χρώματα

Download