SKEMA 5 NEO

Μικρό αποτύπωμα  που συνδυάζεται με την ευελιξία

Σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών οδοντιάτρων, συμπαγές μοντέλο, που εξασφαλίζει λειτουργική άνεση και προσφέρει νέες και ελκυστικές εργονομικές λύσεις.

Μονάδα οδοντιάτρου

Μονάδα Οδοντιάτρου

Το οδοντιατρική μονάδα  είναι ελαφριά και εύκολη να μετακινηθεί.

ΔΙΑΘΩΡΑΚΙΚΗ ΘΕΣΗ

Διαθωρακική Θέση

Χάρη στην κίνηση του συστήματος βραχίονα, ο γιατρός μπορεί να τοποθετήσει τη μονάδα του οδοντιάτρου και στην πλευρά του βοηθού.

ζυγιασμένα εργαλεία

Ζυγιασμένα εργαλεία

Τα όργανα είναι αυτο-ισορροπημένα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κούραση στον καρπό του οδοντιάτρου, ενώ οι σωλήνες διαθέτουν αυξημένη ικανότητα επέκτασης ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περιττές κινήσεις.

Μοναδική Άνεση

Για τους οδοντιάτρους που χρησιμοποιούν μονάδα με λουριά από κάτω, ο νέος σχεδιασμός της μονάδας και του βραχίονα εξασφαλίζουν ισορροπία και κινητικότητα. Πρακτικό, το Skema 5 CP είναι εφοδιασμένο επίσης με ευέλικτη μονάδα βοηθού τοποθετημένη σε αρθρωτό βραχίονα.

ανεση
ευκολία χρήσης

Μονάδα Οδοντιάτρου

Τα όργανα είναι ευκολότερα στη χρήση χάρη στη θέση τους και στη διαφορετική κλίση των κεντρικών οργάνων σε σχέση με αυτά που τοποθετούνται στα πλάγια. Τα περιβλήματα έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την επανατοποθέτηση του οργάνου και να εγγυώνται μέγιστη σταθερότητα. Το έκτο όργανο μπορεί να ενσωματωθεί στο πλάι της μονάδας.

Ο σωστός χώρος για την ορθοδοντική

Η Castellini δημιούργησε ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για ορθοδοντικούς, το οποίο παρέχει υποστήριξη στις συγκεκριμένες ανάγκες του γιατρού κατά τη διάρκεια των ορθοδοντικών θεραπειών.

ορθοδοντική
άνεση

Η άνεση ξεκινά εδώ

Ο σχεδιασμός του καθίσματος και της πλάτης του καθίσματος αυξάνει την άνεση της καρέκλας ασθενούς. Η πλάτη του καθίσματος διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή με μαλακή επένδυση και μια ανθεκτική και ευκολοκαθαριστική ταπετσαρία. Οι κινήσεις των καρεκλών έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν τις δυσάρεστες συμπίεσεις στην οσφυϊκή περιοχή.

Ταπετσαρία

Διαθέσιμη ως προαιρετικό χαρακτηριστικό, η μαλακή επένδυση θα ταιριάζει σε ασθενείς οποιασδήποτε σωματικής κατασκευής εξασφαλίζοντας σωστή ανατομική υποστήριξη και μέγιστη άνεση ανά πάσα στιγμή.

ταπετσαρια
κεφαλωτο

Αερόφρενο κεφαλωτού

Και οι δύο πλάτες καθισμάτων διαθέτουν ως προαιρετικό εξοπλισμό το μοναδικό περιστρεφόμενο κεφαλωτό πνευματικής απελευθέρωσης που περιστρέφεται σε τρεις άξονες και επιτρέπει γρήγορη και ακριβή υποβοηθούμενη τοποθέτηση. Το κουμπί στην κάτω πλευρά του κεφαλωτού ενεργοποιεί την κίνηση.

Υποπόδιο

Το ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών επιτρέπει την εύκολη απολύμανση.

υποποδιο

Κλινικές Επιδόσεις

οθονη αφης

Εύχρηστη και πρακτική οθόνη αφής

Εύκολος στη χρήση, ο πίνακας ελέγχου LCD είναι εξοπλισμένος με οθόνη αφής που επιτρέπει στον γιατρό να χρησιμοποιεί απλές χειρονομίες. Η σαφής απεικόνιση δεδομένων και η δυνατότητα γρήγορης ρύθμισης των προτιμήσεων του χρήστη για τις παραμέτρους λειτουργίας, κάνουν τον νέο πίνακα ελέγχου της Skema 5 ένα πλήρες και πρακτικό εργαλείο. Ιδανικό για συντηρητική οδοντιατρική και ενδοδοντική.

ενδοδοντια

Ενδοδοντία

Μαζί με τη contar angle χειρολαβή το Skema 5 ενσωματώνει λογισμικό και χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την ενδοδοντία και όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με αυτήν. Εκτός αυτού, μέσω του λογισμικού ο γιατρός μπορεί να διαχειριστεί με ακρίβεια τις παραμέτρους λειτουργίας. Για όλες τις παραδοσιακές ενδοδοντικές διαδικασίες, ο πίνακας ελέγχου είναι σε θέση να ρυθμίζει αυτόματα και να αποθηκεύει τις βέλτιστες λειτουργικές τιμές.

Εργαλεία

Implantor ή LED Micromotor

Το Implantor LED είναι χωρίς κραδασμούς και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά μεγάλη ροπή και εξαιρετική αξιοπιστία. Χάρη στις εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις του και με το σωστό αντίβαρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενδοδοντική.

Ταχύτητα από 100 έως 40.000 σ.α.λ. με αναλογία 1: 1
Ηλεκτρονικός έλεγχος ροπής έως το μέγιστο. 5.3 Ncm
Πλήρως αυτόκλειστο
Δυνατότητα προκαθορισμού μέγιστης ταχύτητας και μέγιστης ροπής

Handy Power Micromotor

Το Handy Power είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ, συμπαγές micromotor χωρίς ψήκτρες, διαθέσιμο με ή χωρίς φωτισμό LED. Το Handy Power είναι αθόρυβο και χωρίς κραδασμούς. Χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία της τεχνολογίας χωρίς ψήκτρες, δεν απαιτεί ουσιαστικά καμία συντήρηση. Ιδανικό για συντηρητικές και προσθετικές θεραπείες.

Ταχύτητα από 100 έως 40.000 σ.α.λ. με αναλογία 1: 1
Μέγιστη ροπή έως 3,3 Ncm
Δυνατότητα προκαθορισμού μέγιστης ταχύτητας

Piezolight 6

Piezolight 6

Διαθέσιμα με οπτικές ίνες για φωτισμό LED,  πολυλειτουργικές χειρολαβές υπερήχων είναι κατάλληλες για προληπτική, ενδοδοντική και περιοδοντική διαδικασία.

Τέλεια γραμμικές και ελεγχόμενες δονήσεις υπερήχων – χωρίς παρασιτικούς πλευρικούς δονητές – με αυτορυθμιζόμενη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες φορτίου και άκρων.
Εκτεταμένο εύρος ρύθμισης ισχύος.
Αυτορυθμιζόμενη ισχύς βασισμένη στο φόρτο εργασίας για την αποφυγή θέρμανσης της χειρολαβής και των επεξεργασμένων ιστών.
Ρυθμιζόμενη παροχή ψυκτικού από μηδενική έως μέγιστη παροχή.
Πλήρως κλιβανιζόμενο.

T-LED

T-LED

Το φως σκλήρυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμεση έκδοση ή σε γωνιακή έκδοση 120 °. Με LED υψηλής ισχύος έως και 2.200 mW / cm2 και ζώνη εκπομπών 430 έως 490nm, η λυχνία T-LED προσφέρει 6 προκαθορισμένα προγράμματα και έναν οπτικό οδηγό που μπορεί να αποστειρωθεί.

Syringe

Σύριγγα

Διαθέτοντας ένα βελτιωμένο και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό, η σύριγγα είναι διαθέσιμη τόσο σε τρεις όσο και στην προαιρετική εκδοχή έξι διαδρομών. Η λαβή και η άκρη είναι κλιβανιζόμενες.

χειρολαβές

Χειρολαβές Silent Power και γωνιακές Goldspeed

Η Castellini προσφέρει ένα πλήρες σύνολο χειρολαβών και γωνιακών κατάλληλων για κάθε τομέα οδοντιατρικής.

Φωτισμός

Υγιεινή

υγιεινή

Ασφαλής και πιστοποιημένη υγιεινή

Από την ίδρυσή της, η Castellini έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει συσκευές αιχμής για να εγγυάται άσηπτες συνθήκες στην οδοντιατρική μονάδα. Χάρη στη στενή συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης και το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου του Τορίνου, η Castellini βελτίωσε τα συστήματα υγιεινής.

MWB

Αξιόπιστο και αποτελεσματικό, το σύστημα MWB, το οποίο χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Peroxy Ag +, δρα ενάντια σε όλους τους μολυντές που μεταφέρονται με το νερό, συμπεριλαμβανομένης της Legionella. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε μια οδοντιατρική μονάδα σε μια περίοδο παρακολούθησης 3 μηνών έδειξαν ότι η τακτική χρήση του MWB και η καθημερινή εκτέλεση ενός κύκλου εντατικής απολύμανσης με το σύστημα Autosteril εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα υγιεινής νερού, με τα βακτηριακά φορτία να διατηρούνται στο μηδέν.

απολύμανση

Autosteril

Το Autosteril είναι το αυτόματο σύστημα απολύμανσης για όλα τα κυκλώματα spray νερού. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, τα όργανα αποθηκεύονται σε μια ενσωματωμένη περιοχή. Χρησιμοποιώντας μαζί με το Peroxy Ag +, το σύστημα Autosteril εξασφαλίζει μυκοβακτηριοκτόνο, βακτηριοκτόνο και αντι-Legionella δράση, πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης. Η ανάλυση που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι η απολύμανση που παρέχεται είναι αρκετή για την «εξάλειψη όλων των δοκιμασμένων μικροβίων από τις σωληνώσεις της οδοντιατρικής μονάδας, ακόμη και με υψηλότερα επίπεδα μόλυνσης».

υγιεινή

Χρόνος έκπλυσης

Για να αποστραγγίσετε στάσιμα ρευστά μέσα στις σωληνώσεις μετά τη χρήση, το Time Flushing πραγματοποιεί πλήρη ανταλλαγή νερού με ροή του υγρού τροφοδοσίας.

S.H.D.

Το πλύσιμο και η υγιεινή του συστήματος αναρρόφησης με νερό και ειδικό υγρό διαρκούν περίπου 2 λεπτά: ιδανικό ως διαδικασία καθαρισμού μεταξύ ασθενών.

υγιεινή

Πολυμέσα

Μπορειτε να επιλεξετε

Αξεσουάρ

Χρώματα

Download