SKEMA 8 ΝΕΟ

Ελαφριά και εύχρηστη μονάδα

Η μονάδα του οδοντιάτρου είναι ελαφριά και εύκολη να μετακινηθεί.

  • Κάθετη τοποθέτηση που μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί αγγίζοντας ελαφρά τον αισθητήρα.
  • Αυξημένη ικανότητα επέκτασης σωλήνων.
  • Μεγάλο και εύκολος στη χρήση δίσκος.
  • Αυτο-ισορροπημένα εργαλεία για την ελαχιστοποίηση της κούρασης του καρπού του οδοντιάτρου.
  • Προαιρετικό σύστημα ασφάλισης στο τέλος της διαδρομής για αυξημένη ελευθερία κίνησης.
Μονάδα
Μοχλοί με τεχνολογία sideflex

Μοχλοί με τεχνολογία SideFlex

Οι μοχλοί οργάνων έχουν μικρές συνολικές διαστάσεις με ευρεία επέκταση και ευαίσθητη ισορροπία. Βελτιστοποιημένα με την αποκλειστική τεχνολογία SideFlex, οι μοχλοί ακολουθούν τις πλάγιες κινήσεις του σωλήνα χάρη στην ύπαρξη μιας κεκλιμένης άρθρωσης. Οι μοχλοί εξασφαλίζουν επίσης ακρίβεια χωρίς να ασκούν έλξη στον καρπό του χειριστή και μπορούν να αποσυναρμολογηθούν εντελώς.

Εργονομία σε κίνηση

Σχεδιασμένο για οδοντίατρους που προτιμούν τα κρεμαστά κορδόνια, αυτό το συμπαγής και εύχρηστη μονάδα παρέχει ένα ευρύ φάσμα άνετων θέσεων γύρω από τη χώρο λειτουργίας. Η διάταξη των οργάνων της καθιστά ευκολότερη την κατανόηση, ενώ η διάταξη κάθε περιβλήματος βοηθά στην αποτροπή ενδεχόμενων τυχαίων πτώσεων των οργάνων κατά την επανατοποθέτηση.

εργονομία

Σχέδιο

Η αισθητική της απόδοσης

Η αισθητική της απόδοσης

Το Skema 8 δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε τεχνικού και σχεδιαστικού στοιχείου. Από την καινοτόμο εμφάνιση του άνθρακα στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, κάθε λεπτομέρεια της οδοντιατρικής μονάδας έχει αναπτυχθεί για να δημιουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, πλούσιο σε τεχνολογία και λειτουργικότητα: μια σύγχρονη πρακτική όπου οι οδοντίατροι μπορούν να εκφράσουν πλήρως την εμπειρία τους.

Συρόμενη καινοτομία

Συρόμενη καινοτομία

Το καινοτόμο σύστημα ολίσθησης, το οποίο επιτρέπει στο κάθισμα να γλιστρήσει προς τα εμπρός, ενώ χαμηλώνει την πλάτη του καθίσματος, διατηρεί τη ζώνη λειτουργίας αμετάβλητη, οπότε ο οδοντίατρος δεν χρειάζεται να μετακινεί τα εξαρτήματα κατά την εκτέλεση της θεραπείας. Η λειτουργία ολίσθησης καθιστά το Skema 8 την τέλεια καρέκλα ασθενούς για μικρούς οδοντιατρικούς χώρους. Χάρη σε μια μετατόπιση καθισμάτων 18cm, ο γιατρός κερδίζει από την άποψη του χώρου λειτουργίας, ενώ η τεχνολογία Soft Motion κάνει τις κινήσεις πιο ομαλές και αθόρυβες.

Κλινικές Επιδόσεις

Πλήρως ολοκληρωμένη εμφυτευματολογία

Το Skema 8 διευκολύνει όλες τις θεραπείες οδοντιατρικής εμφύτευσης και τα πρωτόκολλα λειτουργίας με ένα πλήρως ολοκληρωμένο εμφυτευματολογικό σύστημα, επιτρέποντας έτσι στον γιατρό να χρησιμοποιήσει μια ευκολότερη τεχνική εμφύτευσης και να εστιάσει αποκλειστικά στο έργο και στον ασθενή. Η διάταξη εμφύτευσης αποτελείται από ένα ισχυρό μικροκινητήρα επαγωγής Implantor LED, μια περισταλτική αντλία ενσωματωμένη στη μονάδα του οδοντιάτρου και έναν πίνακα ελέγχου αιχμής που επιτρέπει την ταχεία προσαρμογή και αποθήκευση των παραμέτρων ταχύτητας, ροπής και παροχής της αντλίας.
Η οθόνη πολλαπλής αφής 7″ είναι συμβατή με περιεχόμενο πολυμέσων, καθώς και ανθεκτική σε νερό και κρούση. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή της αποθηκεύοντας διαφορετικά προφίλ χειριστή στην ίδια οδοντιατρική μονάδα. Μια τέτοια προσαρμοσμένη ρύθμιση μπορεί επίσης να αποθηκευτεί σε ένα stick USB.

Πλήρως ολοκληρωμένη εμφυτευματολογία
GoldSpeed Evo R20-L Contra-angle

Γωνιακή GoldSpeed ​​Evo R20-L

Ειδικά για χειρουργική επέμβαση. Κλιβανιζόμενη και θερμο-απολυμενόμενη, μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για λεπτομερή καθαρισμό. Με εσωτερική ψύξη, εξωτερικό ψεκασμό και LED με ενσωματωμένη γεννήτρια.

Implantor ή LED Micromotor

Implantor ή LED Micromotor

Ασύμμετο και εξαιρετικά ελαφρύ, το micromotor Ιmplantor LED δεν έχει κραδασμους και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά μεγάλη ροπή. Με κατάλληλες contra angle, μπορεί να παραδώσει μέχρι 70Ncm.

ενδοδοντική

Ακριβής ενδοδοντία ανά πάσα στιγμή

Με το Skema 8 υποστηρίζονται όλες οι ενδοδοντικές διαδικασίες και οι σχετικές θεραπείες, παρέχοντας έτσι σημαντική βοήθεια στο γιατρό. Χάρη σε έναν ασφαλή και ακριβή έλεγχο της ενδοδοντικής οδοντοστοιχίας, το Skema 8 γίνεται απαραίτητη για την ενδοδοντία. Επιπλέον, η οδοντιατρική μονάδα παρέχει στον οδοντίατρο τις πιο εξελιγμένες παραμέτρους ελέγχου, όπως Autostop, Autoreverse και Autoforward.

Εργαλεία

Implantor ή LED Micromotor

Το Implantor LED είναι χωρίς κραδασμούς και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά μεγάλη ροπή και εξαιρετική αξιοπιστία. Χάρη στις εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις του και με το σωστό αντίβαρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενδοδοντική.

Ταχύτητα από 100 έως 40.000 σ.α.λ. με αναλογία 1: 1
Ηλεκτρονικός έλεγχος ροπής έως το μέγιστο. 5.3 Ncm
Πλήρως αυτόκλειστο
Δυνατότητα προκαθορισμού μέγιστης ταχύτητας και μέγιστης ροπής

Surgison 2

Surgison 2

Ειδικά σχεδιασμένο για χειρουργική επέμβαση στο στόμα, εμφυτευματολογία και οστεοτομία, διατίθεται με ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για οποιεσδήποτε απαιτήσεις θεραπείας. Ανταλλάξιμο με το Piezolight 6 και συμβατό με το Piezosteril 6, πριν από την αντικατάσταση του σωλήνα, η χειρολαβή Surgison 2 εντοπίζεται πάντα αυτόματα και οδηγείται από την οδοντιατρική μονάδα. Πλήρως κλιβανιζόμενο, παρέχει προαιρετική άρδευση με αποστειρωμένα υγρά για βέλτιστη ασηψία του πεδίου λειτουργίας.

piezolight 6

Piezolight 6

Διαθέσιμα με οπτικές ίνες για φωτισμό LED,  πολυλειτουργικές χειρολαβές υπερήχων είναι κατάλληλες για προληπτική, ενδοδοντική και περιοδοντική διαδικασία.

Τέλεια γραμμικές και ελεγχόμενες δονήσεις υπερήχων – χωρίς παρασιτικούς πλευρικούς δονητές – με αυτορυθμιζόμενη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες φορτίου και άκρων.
Εκτεταμένο εύρος ρύθμισης ισχύος.
Αυτορυθμιζόμενη ισχύς βασισμένη στο φόρτο εργασίας για την αποφυγή θέρμανσης της χειρολαβής και των επεξεργασμένων ιστών.
Ρυθμιζόμενη παροχή ψυκτικού από μηδενική έως μέγιστη παροχή.
Πλήρως κλιβανιζόμενο.

T-LED

T-LED

Το φως σκλήρυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμεση έκδοση ή σε γωνιακή έκδοση 120 °. Με LED υψηλής ισχύος έως και 2.200 mW / cm2 και ζώνη εκπομπών 430 έως 490nm, η λυχνία T-LED προσφέρει 6 προκαθορισμένα προγράμματα και έναν οπτικό οδηγό που μπορεί να αποστειρωθεί.

Syringe

Σύριγγα

Διαθέτοντας ένα βελτιωμένο και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό, η σύριγγα είναι διαθέσιμη τόσο σε τρεις όσο και στην προαιρετική εκδοχή έξι διαδρομών. Η λαβή και η άκρη είναι κλιβανιζόμενες.

χειρολαβές

Χειρολαβές Silent Power και γωνιακές Goldspeed

Η Castellini προσφέρει ένα πλήρες σύνολο χειρολαβών και γωνιακών κατάλληλων για κάθε τομέα οδοντιατρικής.

Φωτισμός

Υγιεινή

Ασφαλής και πιστοποιημένη υγιεινή

Ασφαλής και πιστοποιημένη υγιεινή

Από την ίδρυσή της, η Castellini έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει συσκευές αιχμής για να εγγυάται άσηπτες συνθήκες στην οδοντιατρική μονάδα. Χάρη στη στενή συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης και το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου του Τορίνου, η Castellini βελτίωσε τα συστήματα υγιεινής.

MWB

Αξιόπιστο και αποτελεσματικό, το σύστημα MWB, το οποίο χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Peroxy Ag +, δρα ενάντια σε όλους τους μολυντές που μεταφέρονται με το νερό, συμπεριλαμβανομένης της Legionella. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε μια οδοντιατρική μονάδα σε μια περίοδο παρακολούθησης 3 μηνών έδειξαν ότι η τακτική χρήση του MWB και η καθημερινή εκτέλεση ενός κύκλου εντατικής απολύμανσης με το σύστημα Autosteril εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα υγιεινής νερού, με τα βακτηριακά φορτία να διατηρούνται στο μηδέν.

Autosteril

Autosteril

Το Autosteril είναι το αυτόματο σύστημα απολύμανσης για όλα τα κυκλώματα spray νερού. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, τα όργανα αποθηκεύονται σε μια ενσωματωμένη περιοχή. Χρησιμοποιώντας μαζί με το Peroxy Ag +, το σύστημα Autosteril εξασφαλίζει μυκοβακτηριοκτόνο, βακτηριοκτόνο και αντι-Legionella δράση, πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης. Η ανάλυση που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι η απολύμανση που παρέχεται είναι αρκετή για την «εξάλειψη όλων των δοκιμασμένων μικροβίων από τις σωληνώσεις της οδοντιατρικής μονάδας, ακόμη και με υψηλότερα επίπεδα μόλυνσης».

Time Flushing

Χρόνος έκπλυσης

Για να αποστραγγίσετε στάσιμα ρευστά μέσα στις σωληνώσεις μετά τη χρήση, το Time Flushing πραγματοποιεί πλήρη ανταλλαγή νερού με ροή του υγρού τροφοδοσίας.

S.H.D.

Το πλύσιμο και η υγιεινή του συστήματος αναρρόφησης με νερό και ειδικό υγρό διαρκούν περίπου 2 λεπτά: ιδανικό ως διαδικασία καθαρισμού μεταξύ ασθενών.

SHD

Πολυμέσα

Μπορειτε να επιλεξετε

Αξεσουάρ

Χρώματα

Download