PUMA ELI AMBIDEXTROUS

Άμεση αναστρεψιμότητα

Σχεδιασμένο για να παρέχει οδοντιατρικές χειρουργικές επεμβάσεις πολλαπλών χειριστών ή σε πανεπιστημιακές οδοντιατρικές σχολές με εξαιρετική ευελιξία, η οδοντιατρική μονάδα Puma ELI προσφέρει άμεση λύση με γρήγορη εναλλαγή από δεξιο χειρισμό σε αριστερό.

Άνεση πάνω από όλα

Αυτό το μοντέλο – το οποίο παραμένει συμπαγές και κατάλληλο για λιγότερο ευρύχωρες χειρουργικές επεμβάσεις, παρόλο που μπορεί να μετατραπεί σε αριστερόχειρες – έχει σχεδιαστεί για να είναι πρακτικό και ευέλικτο. Η αναστρεψιμότητα Quickswitch διασφαλίζει ότι η οδοντιατρική ομάδα μπορεί να επωφεληθεί από τη βέλτιστη εργονομία. Χάρη στην εξαιρετική ευελιξία των σχετικών βραχιόνων, η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί για να καλύψει κάθε κλινική ανάγκη.

Ανεμπόδιστη κίνηση

Το Puma ELI Ambidextrous με κρεμαστά σωληνάρια διαθέτει σύστημα βραχίονα που επιτρέπει την μονάδα του οδοντιάτρου να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα σε περιοχή λειτουργίας, δεξιά ή αριστερά του ασθενούς. Η μονάδα του βοηθού είναι, χάρη στον εκτεταμένο βραχίονα στήριξης, πάντα άμεσα διαθέσιμη για χρήση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είτε υπάρχει βοηθός είτε όχι. Η διάταξη έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει την παραλαβή. 

Ορθοδοντική Εξειδίκευση

Το μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για ορθοδοντικούς συμπληρώνει το χέρι με ειδική μονάδα οδοντιάτρου και πίνακα ελέγχου. Περιστρέφεται εύκολα για να φτάσει και στις δύο πλευρές της καρέκλας και μπορεί να συμπληρωθεί με τη θήκη του δίσκου για ευκολότερη χρήση.

Άνεση για όλους

Η άνεση τόσο για τον ασθενή όσο και για το προσωπικό είναι απαραίτητη, συμβάλλοντας σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όσο σοβαρή ή επιφανειακή είναι η θεραπεία. Οι ασθενείς που αισθάνονται άνετα θα είναι πιο συνεργάσιμοι, παρέχοντας οφέλη και στην οδοντιατρική ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Puma ELI Ambidextrous έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την άνεση των ασθενών.

Η άνεση στο επίκεντρο

Η ιδέα άνεσης ξεκινά με την καρέκλα ασθενούς, η οποία διαθέτει έναν αθόρυβο κινητήρα που μπορεί να ανυψώσει ασθενείς με βάρος έως 190 κιλά. Στιβαρή αλλά λεπτή και με τη σωστή αντιστάθμιση μεταξύ της πλάτης και της κίνησης του καθίσματος, η καρέκλα ασθενούς συνοδεύει τον ασθενή απαλά, ελαχιστοποιώντας το φαινόμενο συμπίεσης στην οσφυϊκή περιοχή. Με εξαιρετικά απαλές εκκινήσεις και στάσεις, οι κινήσεις της καρέκλας παραμένουν ευχάριστες ανά πάσα στιγμή.

Διατίθεται ως προαιρετικό χαρακτηριστικό, η επένδυση με επένδυση προσαρμόζεται σε ασθενείς οποιουδήποτε σωματότυπου, εξασφαλίζοντας σωστή ανατομική υποστήριξη και μέγιστη άνεση ανά πάσα στιγμή.

Η σημασία του βοηθού

Η Castellini πάντα αναγνώριζε τη σημασία του ρόλου του βοηθού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε μια ποικιλία λύσεων για να καλύψουμε κάθε πιθανή προτίμηση. Ο βραχίονας της μονάδας μπορεί να είναι μονής ή ρυθμιζόμενης ύψους και διπλής άρθρωσης για να τον τοποθετήσει πιο κοντά στον ασθενή. Συνδεδεμένο με το σώμα της μονάδας, η μονάδα εκτελεί την ίδια κίνηση τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά. Ο βοηθός μπορεί να διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών μέσω του πίνακα ελέγχου της μονάδας. Αυτό επιτρέπει στους οδοντιάτρους να εστιάσουν την προσοχή τους στην πραγματική θεραπεία.

Άμεσος έλεγχος

Για να διευκολύνετε το έργο του οδοντιάτρου και την αποτελεσματικότερη θεραπεία, είναι σημαντικό να μπορείτε να ελέγχετε όργανα και ολοκληρωμένα συστήματα μέσω μιας απλής, φιλικής προς το χρήστη κονσόλας. Οι οδοντίατροι μπορούν να παρακολουθούν και να ρυθμίζουν τις παραμέτρους λειτουργίας μέσω της οθόνης αφής με αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο και προβολή ακτίνων Χ ή με προαιρετική οθόνη αφής LCD προηγμένης λειτουργίας.

Ενισχυμένος έλεγχος

Χάρη στη μονάδα που μπορεί να διαμορφωθεί με δύο δυναμικά όργανα εκτός από τις δύο κάνουλες και τη σύριγγα, ο ορθοδοντικός μπορεί να βασιστεί σε ένα εργαλείο εργασίας που καλύπτει τυχόν λειτουργικές ανάγκες. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ χειρολαβής και micromotor – όλα τα όργανα που ελέγχονται από τον πίνακα. Η οθόνη επιτρέπει την προβολή των παραμέτρων λειτουργίας, ενώ η ταχύτητα και η ισχύς ρυθμίζονται από το πληκτρολόγιο. Διατίθενται επίσης χειριστήρια για το φως και για την κίνηση της καρέκλας ασθενούς

Εργαλεία

Handy Power Micromotor

Το Handy Power είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύ, συμπαγές micromotor χωρίς ψήκτρες, διαθέσιμος με ή χωρίς φωτισμό LED. Το Handy Power προσφέρει αθόρυβη λειτουργία και είναι χωρίς κραδασμούς. Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία της τεχνολογίας χωρίς ψήκτρες. Κατάλληλο για συντηρητική και προσθετική οδοντιατρική.

Ταχύτητα από 100 έως 40.000 σ.α.λ. με αναλογία 1: 1

Μέγιστη ροπή έως 3,3 Ncm

Δυνατότητα προεπιλογής μέγιστης ταχύτητας

Micromotor Led Implantor

Micromotor χωρίς ψήκτρες τελευταίας γενιάς, το Implantor LED είναι αθόρυβο, εξαιρετικά ελαφρύ, χωρίς κραδασμούς και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλή ροπή και εξαιρετική αξιοπιστία. Η απόδοση είναι εξαιρετική και, με τη σωστή αντίθετη γωνία, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ενδοδοντία (με την οθόνη αφής LCD). Ταχύτητα από 100 έως 40.000rpm με αναλογία 1: 1 Ηλεκτρονικός έλεγχος έως μέγ. 5,3 Ncm Πλήρως αποστειρωμένο. Δυνατότητα προκαθορισμού μέγιστης ταχύτητας και μέγιστης ροπής

Σύριγγα

Διαθέτοντας απλοποιημένο και εύχρηστο σχεδιασμό, η σύριγγα διατίθεται τόσο στην τριπλή όσο και στην προαιρετική έκδοση έξι κατευθύνσεων. Η λαβή και η άκρη του είναι αυτόκλειστα.

Piezolight 6

Διατίθενται με ή χωρίς οπτικές ίνες για φωτισμό LED, οι ευέλικτες και πολυλειτουργικές χειρολαβές υπερήχων είναι κατάλληλες για προφύλαξη, ενδοδοντία και περιοδοντικές επεμβάσεις.

Τέλεια γραμμικές και ελεγχόμενες δονήσεις υπερήχων – χωρίς παρασιτικούς πλευρικούς δονητές – με αυτορυθμιζόμενη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες φορτίου και άκρων.
Εκτεταμένο εύρος ρύθμισης ισχύος.
Αυτορυθμιζόμενη ισχύς βασισμένη στο φόρτο εργασίας για την αποφυγή θέρμανσης της χειρολαβής και των επεξεργασμένων ιστών.
Ρυθμιζόμενη παροχή ψυκτικού από μηδενική έως μέγιστη παροχή.
Πλήρως κλιβανιζόμενο.

Αθόρυβες χειρολαβές και Goldspeed γωνιακές

Η Castellini προσφέρει ένα πλήρες σετ χειρολαβών και γωνιακών κατάλληλων για όλους τους τομείς της οδοντιατρικής.

T-LED

Το φως σκλήρυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμεση έκδοση ή σε γωνιακή έκδοση 120 °. Με LED υψηλής ισχύος έως και 2.200 mW / cm2 και ζώνη εκπομπών 430 έως 490nm, η λυχνία T-LED προσφέρει 6 προκαθορισμένα προγράμματα και έναν οπτικό οδηγό που μπορεί να αποστειρωθεί.

Φωτισμός

Υγιεινή

Πιστοποιημένα συστήματα φιλικά προς το χρήστη

Χάρη στην στενή συνεργασία μεταξύ Castellini και Πανεπιστημίων, οι συσκευές υγιεινής που αναπτύχθηκαν για την Puma Eli Ambidextrous εξασφαλίζουν ανά πάσα στιγμή ένα ασφαλές κλινικό περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα μακροπρόθεσμης έρευνας και ανάλυσης, το σύστημα αυτόματου κλιβανισμού είναι πιστοποιημένο. Το Puma Eli ambidextrous μπορεί να είναι εξοπλισμένο με autosteril, το υψηλού πρότυπο σύστημα αυτόματης απολύμανσης για όλα τα κυκλώματα νερού ψεκασμού. Μαζί με το Peroxy AG+, το σύστημα Autosteril εξασφαλίζει ένα μυκοβακτηριοκτόνο, βακτηριοκτόνο και αντι-λεγειονέλλου, πιστοποιημένα από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης.

Autosteril

Το Autosteril βοηθά την υγιεινή στο τέλος της  ημέρας και επιτρέπει τη διεξαγωγή σύντομων κύκλων μέσω των ακόλουθων βημάτων:

αποστράγγιση κυκλώματος με πεπιεσμένο αέρα

προσθήκη 3% Η2Ο2 στα κυκλώματα νερού ψεκασμού

 αποστράγγιση με πεπιεσμένο αέρα

Συνεχής προστασία

Μόνο η συνεχής προστασία μπορεί να αντιπαραβάλλει αποτελεσματικά τους πιθανούς κινδύνους μόλυνσης στη χειρουργική επέμβαση και γύρω από την καρέκλα του ασθενούς. Σχεδιασμένο με τη χρήση στοιχείων και στρατηγικών που δίνουν σταθερή προστασία ασθενών και οδοντιατρικής ομάδας, οι επιφάνειες της Puma Eli ambidextrous είναι κατασκευασμένες για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της υγιεινής. Επιπλέον, πολλά αφαιρούμενα εξαρτήματα βοηθούν να διατηρήσουν το χώρο εργασίας υγιή.

Πολυμέσα

Μπορειτε να επιλεξετε

Αξεσουάρ

Χρώματα

Download