ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Αυτόκαυστοι

C-17 C-22 C-28

Η σειρά C διατίθεται στις εκδόσεις 17, 22 και 28 λίτρων. Τρεις διαφορετικές χωρητικότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν το καταλληλότερο μηχάνημα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι ίδιες για τα τρία μηχανήματα. Τα μοντέλα των 17 και 22 λίτρων έχουν πέντε δίσκους ενώ το μοντέλο των 28 λίτρων έχει έξι. Η οθόνη LCD με πληκτρολόγιο διαθέτει καθαρά εικονίδια φιλικά προς το χρήστη. Στο τέλος κάθε κύκλου, το μηχάνημα αποθηκεύει μια αναφορά στη μνήμη του. Ο χρήστης μπορεί να το κατεβάσει ανά πάσα στιγμή – σε μορφή PDF – μέσω της θύρας USB που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Εναλλακτικά, το λογισμικό DataSter επιτρέπει την αυτόματη λήψη.

C-17 PLUS C-22 PLUS C-28 PLUS

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αποστειρωτές, το C Plus δεν απαιτεί εξωτερική σύνδεση νερού για την επεξεργασία του νερού στο δίκτυο. Χάρη στο φίλτρο αφαλάτωσης στην κύρια δεξαμενή, ο χρήστης μπορεί να γεμίσει το τελευταίο με απλό νερό βρύσης, βελτιστοποιώντας σημαντικά τους χώρους, απλοποιώντας τις διαδικασίες και επιτυγχάνοντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Το σύστημα φιλτραρίσματος C Plus εγγυάται πρωτοφανή ευκολία στη λειτουργία. Η φθορά των εσωτερικών εξαρτημάτων του μηχανήματος που προκαλούνται από κακή ποιότητα νερού θα αποτελέσουν παρελθόν.

Απολύμανση

TETHYS H10 – Η ΠΡΩΤΗ 4 ΣΕ 1 ΣΥΣΚΕΥΗ

H TETHYS H10 είναι η νέα υβριδική συσκευή απολύμανσης που καθιστά τη διαδικασία επιδιόρθωσης των εργαλείων απλή και πρακτική. Η απολύμανση, το πλύσιμο, η αποστείρωση και το στέγνωμα, όλα σε ένα μόνο βήμα, εξασφαλίζοντας απλούστερη, ταχύτερη, και πιο αποτελεσματική ροή εργασίας. Αυτή η καινοτόμος συσκευή πραγματοποιεί τις περισσότερες από τις πιο πολλές χειρωνακτικές εργασίες οι οποίες συνήθως συναντώνται πριν από την αποστείρωση, μειώνοντας έτσι τον φόρτο εργασίας του προσωπικού.

Απολύμανση
Πλυντήριο με υπερήχους
Θερμική απολύμανση
Στέγνωμα

TETHYS – H ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Χωρίς αμφιβολία, η απάντηση στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων με ελάχιστη προσπάθεια παρέχεται από την τελευταία σειρά της Tethys καθαρισμού – απολύμανσης. Αυτές οι εντελώς αυτόματες συσκευές εγγυώνται τέλειο καθαρισμό των εργαλείων και τα υψηλότερα επίπεδα απολύμανσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πλήρη προστασία για τους οδοντιάτρους και την εξάλειψη των τυχόν σφαλμάτων κατά τη διαδικασία.

Υπάρχουν οι παρακάτω διαθέσιμες εκδόσεις:
45 cm (Tethys T54)
και 60 cm (Tethys D60 / T60)

Συσκευασία

MILLSEAL EVO AUTOMATIC

Η οθόνη εμφανίζει το μήκος και τον αριθμό από τις σακούλες. Άποθηκεύει 2 προγράμματα με διαφορετικά μήκη σφράγισης σακούλας. Η κοπή και το σφράγισμα εκτελούνται αυτόματα.

MILLSEAL MANUAL

Το μήκος της σακούλας επιλέγεται χειροκίνητα, όπως γίνεται και η περικοπή της σακούλας. Για να κλείσετε τη σακούλα που περιέχει το υλικό έτοιμο για αποστείρωση απλά πατήστε πάνω στο μοχλό σφράγισης έως ότου ακουστεί ένας χαρακτηριστικός ήχος που σημαίνει ότι έχει σφραγιστεί πλήρως. Ένα σύστημα εντοπισμού θέσης κρατά το χαρτί στη θέση του για να αποτρέψει την επαναφορά του κυλίνδρου μετά τον τεμαχισμό και τη σφράγιση.

MILLSEAL ROLLING

Θερμικό σφραγιστικό κυλινδρικού-τύπου με αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας. Προσφέροντας πρότυπη ιατρική ποιότητα, αυτή η μονάδα είναι ιδανική για την επιτάχυνση και τη βελτιστοποίηση της στεγανοποίησης με pre-cut σακούλες σφραγισμένες στις 3 πλευρές. Μια σφράγιση 15 χιλιοστών εξασφαλίζει μακροχρόνια αποστείρωση των σακουλοποιημένων εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη επιτρέπει στο χρήστη να δει και να ρυθμίσει τις παραμέτρους εργασίας γρήγορα και απλά.

Αποστείρωση

Download