ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

Αυτόκαυστοι

C-17 C-22 C-28

Η σειρά C διατίθεται στις εκδόσεις 17, 22 και 28 λίτρων. Τρεις διαφορετικές χωρητικότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν το καταλληλότερο μηχάνημα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι ίδιες για τα τρία μηχανήματα. Τα μοντέλα των 17 και 22 λίτρων έχουν πέντε δίσκους ενώ το μοντέλο των 28 λίτρων έχει έξι. Η οθόνη LCD με πληκτρολόγιο διαθέτει καθαρά εικονίδια φιλικά προς το χρήστη. Στο τέλος κάθε κύκλου, το μηχάνημα αποθηκεύει μια αναφορά στη μνήμη του. Ο χρήστης μπορεί να το κατεβάσει ανά πάσα στιγμή – σε μορφή PDF – μέσω της θύρας USB που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της μονάδας. Εναλλακτικά, το λογισμικό DataSter επιτρέπει την αυτόματη λήψη.

C-17 PLUS C-22 PLUS C-28 PLUS

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αποστειρωτές, το C Plus δεν απαιτεί εξωτερική σύνδεση νερού για την επεξεργασία του νερού στο δίκτυο. Χάρη στο φίλτρο αφαλάτωσης στην κύρια δεξαμενή, ο χρήστης μπορεί να γεμίσει το τελευταίο με απλό νερό βρύσης, βελτιστοποιώντας σημαντικά τους χώρους, απλοποιώντας τις διαδικασίες και επιτυγχάνοντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Το σύστημα φιλτραρίσματος C Plus εγγυάται πρωτοφανή ευκολία στη λειτουργία. Η φθορά των εσωτερικών εξαρτημάτων του μηχανήματος που προκαλούνται από κακή ποιότητα νερού θα αποτελέσουν παρελθόν.

Απολύμανση

TETHYS H10 – Η ΠΡΩΤΗ 4 ΣΕ 1 ΣΥΣΚΕΥΗ

H TETHYS H10 είναι η νέα υβριδική συσκευή απολύμανσης που καθιστά τη διαδικασία επιδιόρθωσης των εργαλείων απλή και πρακτική. Η απολύμανση, το πλύσιμο, η αποστείρωση και το στέγνωμα, όλα σε ένα μόνο βήμα, εξασφαλίζοντας απλούστερη, ταχύτερη, και πιο αποτελεσματική ροή εργασίας. Αυτή η καινοτόμος συσκευή πραγματοποιεί τις περισσότερες από τις πιο πολλές χειρωνακτικές εργασίες οι οποίες συνήθως συναντώνται πριν από την αποστείρωση, μειώνοντας έτσι τον φόρτο εργασίας του προσωπικού.

Απολύμανση
Πλυντήριο με υπερήχους
Θερμική απολύμανση
Στέγνωμα

TETHYS – H ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Χωρίς αμφιβολία, η απάντηση στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων με ελάχιστη προσπάθεια παρέχεται από την τελευταία σειρά της Tethys καθαρισμού – απολύμανσης. Αυτές οι εντελώς αυτόματες συσκευές εγγυώνται τέλειο καθαρισμό των εργαλείων και τα υψηλότερα επίπεδα απολύμανσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πλήρη προστασία για τους οδοντιάτρους και την εξάλειψη των τυχόν σφαλμάτων κατά τη διαδικασία.

Υπάρχουν οι παρακάτω διαθέσιμες εκδόσεις:
45 cm (Tethys T54)
και 60 cm (Tethys D60 / T60)

Συσκευασία

MILLSEAL EVO AUTOMATIC

Η οθόνη εμφανίζει το μήκος και τον αριθμό από τις σακούλες. Άποθηκεύει 2 προγράμματα με διαφορετικά μήκη σφράγισης σακούλας. Η κοπή και το σφράγισμα εκτελούνται αυτόματα.

MILLSEAL MANUAL

Το μήκος της σακούλας επιλέγεται χειροκίνητα, όπως γίνεται και η περικοπή της σακούλας. Για να κλείσετε τη σακούλα που περιέχει το υλικό έτοιμο για αποστείρωση απλά πατήστε πάνω στο μοχλό σφράγισης έως ότου ακουστεί ένας χαρακτηριστικός ήχος που σημαίνει ότι έχει σφραγιστεί πλήρως. Ένα σύστημα εντοπισμού θέσης κρατά το χαρτί στη θέση του για να αποτρέψει την επαναφορά του κυλίνδρου μετά τον τεμαχισμό και τη σφράγιση.

MILLSEAL ROLLING

Θερμικό σφραγιστικό κυλινδρικού-τύπου με αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας. Προσφέροντας πρότυπη ιατρική ποιότητα, αυτή η μονάδα είναι ιδανική για την επιτάχυνση και τη βελτιστοποίηση της στεγανοποίησης με pre-cut σακούλες σφραγισμένες στις 3 πλευρές. Μια σφράγιση 15 χιλιοστών εξασφαλίζει μακροχρόνια αποστείρωση των σακουλοποιημένων εργαλείων. Η μεγάλη οθόνη επιτρέπει στο χρήστη να δει και να ρυθμίσει τις παραμέτρους εργασίας γρήγορα και απλά.

Συντήρηση Χειρολαβών

Το Thalya PLUS έχει σχεδιαστεί για να αυτοματοποιεί τη συντήρηση περιστροφικών οργάνων. Ένας κύκλος all-in-one περιλαμβάνει καθαρισμό, απολύμανση, λίπανση, καθαρισμό και στέγνωμα.
Ο πλήρης κύκλος του Thalya PLUS αποτελείται από 6 στάδια:

  • Καθαρισμός αγωγού
  • Εσωτερικός καθαρισμός
  • Εσωτερική και εξωτερική απολύμανση
  • Λάδωμα
  • Καθαρισμός περίσσειας λαδιού
  • Στέγνωμα

Τα 4 όργανα αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα και ολόκληρος ο κύκλος διαρκεί περίπου 12 λεπτά.

Χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο προσαρμογέα, οι χειρολαβές μικροκινητήρων μπορούν να τοποθετηθούν σε περιστροφή κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, έτσι ώστε το απορρυπαντικό, το απολυμαντικό και το λιπαντικό να φτάνουν σε κάθε γωνιά του οργάνου.

Καθαρισμός του άξονα. Χάρη σε μια ειδική υποστήριξη, ο άξονας μπορεί επίσης να υποστεί επεξεργασία. Αυτό διασφαλίζει ότι όλα τα υπολείμματα σκόνης και βρωμιάς αφαιρούνται από το άκρο της χειρολαβής.
Ιχνηλασιμότητα κύκλου. Χάρη στη θύρα USB στο πίσω μέρος του μηχανήματος, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν αναφορές κύκλου μηχανήματος. Ένα απαραίτητο εργαλείο για τη σωστή ιχνηλασιμότητα της διαδικασίας αποκατάστασης.

Το Thalya είναι ο τελευταίος σύμμαχος του οδοντιάτρου για την αποτελεσματική συντήρηση των περιστροφικών οργάνων. Απλό και φιλικό προς το χρήστη, επιτρέπει την τέλεια λίπανση και συντήρηση καθαρισμού τουρμπινών και χειρολαβών. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα, απλώς συνδεθείτε στην τροφοδοσία πεπιεσμένου αέρα και στο τροφοδοτικό.

Λίπανση και καθαρισμός 4 οργάνων σε λιγότερο από ένα λεπτό
Ο κύκλος του Thalya αποτελείται από τρία στάδια:

  • Καθαρισμός αγωγού
  • Λάδωμα
  • Καθαρισμός περίσσειας λαδιού

Τα 4 όργανα αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα, ολόκληρος ο κύκλος διαρκεί περίπου 55 δευτερόλεπτα.

Το μαξιλαράκι ελέγχου Thalya κάνει την αλληλεπίδραση με το μηχάνημα άμεση και διαισθητική. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τη διάρκεια των διαφορετικών σταδίων του κύκλου.
Το Thalya έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί οποιοδήποτε δοχείο λιπαντικού (από 200 έως 500 ml).

Αποστείρωση

Download