ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

RXDC

ΜΟΝΑΔΑ ΑΚΤΙΝΩΝ Χ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Το RXDC είναι μια ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη μονάδα ακτίνων Χ, ικανή να παράγει υψηλής ποιότητας απεικόνιση χάρη στην τεχνολογία αιχμής. Μεγιστοποιεί επίσης την άνεση στην εργασία, ενώ εξασφαλίζει χαμηλές δόσεις ακτίνων Χ για τον ασθενή και διατηρεί εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Το RXDC, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί μια γεννήτρια σταθερού δυναμικού υψηλής συχνότητας (DC) και ένα πολύ μικρό εστιακό σημείο (0,4 mm) που παρέχει ευκρινείς, λεπτομερείς εικόνες. Η αυτόματη διαμόρφωση παραμέτρων έκθεσης και η ακριβής επιλογή ισχύος καθιστούν το RXDC την τέλεια μονάδα ακτίνων Χ οποιαδήποτε κατάστασης, εξατομικευμένη ανάλογα με την κατασκευή του ασθενούς και τη συγκεκριμένη περιοχή έρευνας.

X-VISUS DCIS

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Ο X-Visus DCiS είναι ο πρώτος άμεσης μετατροπής ασύρματος αισθητήρας.
Ενώ διασφαλίζει την άνεση του ασθενούς, επιτρέπει την λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης σε περισσότερες στιγμές και με χαμηλές δόσεις ακτίνων Χ. Χωρίς καλώδια και χωρίς ευαίσθητα εξαρτήματα, το X-Visus DCiS είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς, πτώσεις, σκόνη και υγρά. Εγγυάται γρήγορη και αποτελεσματική μετάδοση δεδομένων μέσω Bluetooth Low Energy τεχνολογίας, ιδανική για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης χωρίς να επηρεάζει σε καμία περίπτωση την απόδοση της συσκευής. Σε αντίθεση με τους τυπικούς αισθητήρες, το X-Visus DCiS εφαρμόζει τεχνολογία άμεσης μετατροπής, η οποία δεν απαιτεί τη μετατροπή των ακτίνων Χ σε ορατό φως. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ευκρινής εικόνα με καλύτερη αντίθεση.

X-PSP

ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Η Castellini παρουσιάζει μια κομψή, πρακτική λύση που συνδυάζει την ψηφιακή τεχνολογία με την εργονομία του φιλμ. Ο σαρωτής X-PSP επιτρέπει την ακριβή διάγνωση μέσω εικόνων που λαμβάνονται άνετα, πρακτικά και απλά. Εύκολα ενσωματωμένο στη συσκευή, το αφαιρούμενο συρτάρι επιτρέπει στον οδοντίατρο να αποθηκεύει τις πλάκες και να τις μεταφέρει από το ένα χειρουργείο στο άλλο. Η λειτουργία MultiLEVEL παρέχει στον ιατρό ταυτόχρονα πέντε εικόνες. Κάθε ένα ενισχύεται από αλγόριθμους iES που εφαρμόζουν διαφορετικά φίλτρα για να τονίσουν τις ανατομικές λεπτομέρειες με συγκεκριμένο τρόπο.

3Di IOS

3D ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΡΩΤΗΣ

Ο οδοντικός σαρωτής που σχεδιάστηκε από οδοντιάτρους. Με βάρος μόλις 150 γραμμάρια, είναι ένας από τους ελαφρύτερους ενδοστοματικούς σαρωτές στην αγορά. Αρχικά, η εργονομία της χειρολαβής – η καρδιά του συστήματος – έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε μια σειρά μεμονωμένων λαβών. Το Active Stereo Imaging τελευταίας γενιάς επέτρεψε σημαντικό φωτισμό των εξαρτημάτων στο εσωτερικό της χειρολαβής. Η δυνατότητα εξαγωγής σε μορφές STL, PLY ή OBJ σημαίνει ότι τα αρχεία είναι συμβατά με οποιοδήποτε σύστημα κοινής χρήσης, όπως επίσης και μέσω e-mail.

XV-S

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΜΕ X-Visus HD ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η πρωτοποριακή εργονομία, η άμεση σύνδεση USB plug-and-play, η υψηλή ευκρίνεια και τα άμεσα αποτελέσματα καθιστούν το X-VS με τεχνολογία X-ViSUS HD τον πιο προηγμένο και κατάλληλο αισθητήρα για την επέμβαση σας. Ανθεκτική στις κρούσεις, ανθεκτική στη σκόνη και πιστοποιημένη IP67 (αδιάβροχη), η τεχνολογία X-VS – X-ViSUS HD μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα συστήματα ακτίνων Χ. Η τεχνολογία X-VS – X-ViSUS HD χρησιμοποιεί iRYS, το λογισμικό all-in-one για διάγνωση, επικοινωνία και διαχείριση της ενδοστοματικής απεικόνισης. X-VS – Η τεχνολογία X-ViSUS HD επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ δύο μεγεθών αισθητήρων. αυτά το καθιστούν πιο προσαρμόσιμο στις διαστάσεις της στοματικής κοιλότητας του ασθενούς. Ο αισθητήρας είναι 4 επιπέδων με πρόσθετο προστατευτικό στρώμα για ευκρινείς εικόνες υψηλής αντίθεσης.

Software iRYS

Το iRYS είναι ένα εργαλείο που παρέχει στους οδοντιάτρους μια σειρά λειτουργιών που τους επιτρέπει να βλέπουν, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται τραβηγμένες εικόνες – απευθείας από τον σταθμό εργασίας – με τους υπολογιστές του οδοντιατρείου και την εφαρμογή iRYS Viewer για iPad.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά:

  • Διαχείριση εικόνας στα ιατρικά αρχεία του ασθενούς
  • 2D/3D Multi-desktop με προηγμένα, προσαρμόσιμα φίλτρα
  • Πρότυπο οδοντιατρικής κατάστασης με λειτουργία αποθήκευσης
  • Η εικόνα σχετίζεται με την ανατομική περιοχή της οδοντοφυΐας
  • Ημερολόγιο δόσης ακτίνων Χ
  • Συμβατότητα με λογισμικό και συσκευές τρίτων κατασκευαστών