Οδοντιατρικές Καρέκλες

Άνεση και Ευεξία

C7

Το C7 είναι μια βελτιστοποιημένο καρέκλα που επιτρέπει στους οδοντιάτρους να εκτελούν τη θεραπεία ενώ απολαμβάνουν σωστή υποστήριξη σώματος. Οι μηχανισμοί ρύθμισης διασφαλίζουν ότι τόσο το κάθισμα όσο και η πλάτη είναι πάντα ρυθμισμένα ώστε να ταιριάζουν στην κατασκευή του χειριστή, ενώ ο συμπαγής σχεδιασμός επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μέρη της οδοντιατρικής μονάδας. Το υλικό επένδυσης και η τεχνική κατασκευής διευκολύνουν την απολύμανση των επιφανειών.

ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ

Το κάθισμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να βοηθά στη φυσική τοποθέτηση των ποδιών, εξασφαλίζοντας σταθερή, άνετη στάση ανά πάσα στιγμή. Η μαλακή, άνετη επένδυση από αφρό συμβάλλει στην ευεξία του οδοντιάτρου, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατεταμένων συνεδριών θεραπείας.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Η πλάτη μπορεί να γείρει όπως προτιμά ο χρήστης, ο οποίος μπορεί πάντα να «μοντελοποιήσει» την καρέκλα για να ταιριάζει στην κατασκευή του. Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμείτε για να διασφαλιστεί η σωστή στήριξη των ποδιών και η σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης ανά πάσα στιγμή. Ένα προαιρετικό εξάρτημα μπορεί να προσθέσει επιπλέον 10 cm ύψος.

C9

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του καθίσματος που μοιάζει με σέλα επιτρέπει στους οδοντιάτρους να πλησιάζουν τον ασθενή χωρίς να χρειάζεται να λυγίζουν την πλάτη του, μειώνοντας τον κίνδυνο κόπωσης. Μέγιστη άνεση με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το σχήμα της σέλας διαμορφώνει σωστά τα πόδια, βελτιώνοντας κατά συνέπεια τη στάση της πλάτης και διευκολύνοντας την προσέγγιση στη περιοχή θεραπείας. Η εξαιρετική εργονομία εξασφαλίζει μια αίσθηση ευεξίας και ενέργειας, ελαχιστοποιώντας κάθε κίνδυνο μυοσκελετικού πόνου.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

Ένας μηχανισμός κλίσης διασφαλίζει ότι η «σέλα» υποστηρίζει τις κινήσεις του σώματος του οδοντιάτρου για να εξασφαλίσει μια σωστή, ενεργή στάση σε κάθε σενάριο θεραπείας. Η γωνία κίνησης ρυθμίζεται εύκολα και μπορεί να κλειδωθεί στη θέση του.

C8

Η καρέκλα C8 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη κινητικότητα, γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα όργανα και βέλτιστη στήριξη του χεριού.

ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ

Το κάθισμα είναι κυκλικό, καθιστώντας το άνετο ακόμα και όταν οι χειριστές περιστρέφουν το σώμα τους. Το κάθισμα και η πλάτη είναι πραγματικά ελεύθερα να κινούνται, ώστε ο χειριστής να μπορεί να κινηθεί κατά 360°. Το πλαίσιο του υποβραχιόνιου έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τον αντιβράχιο σταθερό σε οποιαδήποτε θέση.

ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΘΕΣΗ ΧΕΡΙΟΥ

Το υποβραχιόνιο είναι οριζόντιο, χωρίς άκρες και επενδεδυμένο με αντιολισθητικό υλικό: οι βοηθοί μπορούν επομένως να κρατούν το χέρι τους σε μια άνετη, σταθερή θέση, ακόμη και κατά τη διάρκεια μακρών συνεδριών θεραπείας. Κατά το στάδιο της συναρμολόγησης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια κεντραρισμένη θέση υποβραχιόνιου ή στραμμένη προς τα αριστερά ή δεξιά ανάλογα με τις ανάγκες της πρακτικής.