SKEMA 6 NEO

Η άνεση λειτουργίας αρχίζει από το σχεδιασμό

Με το Skema 6, η Castellini βελτιώνει την εργονομία και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο ιατρικό προσωπικό που λειτουργεί γύρω από την οδοντιατρική μονάδα. Κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει λεπτό σχεδιασμό με μια συμπαγή μονάδα εργασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγαλύτερο χώρο εργασίας στην οδοντιατρική πρακτική, βελτιωμένη λειτουργική απόδοση κάθε στοιχείου, καλύτερη ροή εργασίας και εργονομικές λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για βοηθούς.

άνεση
5 side flex

Μοχλοί με τεχνολογία SideFlex

Χάρη στον αρθρωτό σύνδεσμο των μοχλών που διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία SideFlex, τα όργανα είναι ελαφριά και εύκολα στην ανάκληση. Ο σύνδεσμος κλίσης επιτρέπει πλευρικές κινήσεις χωρίς να ασκεί πίεση στον καρπό του χειριστή. Οι μοχλοί μπορούν να αποσυναρμολογηθούν πλήρως και η εξισορρόπηση και η πρόσφυση κατά την ανάκληση θέσης μπορούν να ρυθμιστούν. Οι μοχλοί με την τεχνολογία SideFlex διατίθενται ως προαιρετική επιλογή.

Εργονομία σε κίνηση

Σχεδιασμένο για οδοντίατρους που προτιμούν τα κρεμαστά κορδόνια, αυτό το συμπαγές και εύχρηστο στοιχείο παρέχει ένα ευρύ φάσμα άνετων θέσεων γύρω από τη χώρο λειτουργίας. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 7″ και πρακτική λαβή που διευκολύνει τις οριζόντιες κινήσεις.

κορδόνια από κάτω
κορδόνια από κάτω

Μονάδα οδοντιάτρου

Σχεδιασμένο για οδοντίατρους που προτιμούν τα κρεμαστά κορδόνια, αυτό το συμπαγές και εύχρηστο στοιχείο παρέχει ένα ευρύ φάσμα άνετων θέσεων γύρω από τη χώρο λειτουργίας. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 7″ και πρακτική λαβή που διευκολύνει τις οριζόντιες κινήσεις.

Ελεύθερη κυκλοφορία

Η έκδοση Cart προσφέρει βελτιωμένη ελευθερία κινήσεων με τον λεπτό και ουσιαστικό σχεδιασμό της, που εξασφαλίζει βέλτιστη λειτουργική άνεση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

cart

Σχέδιο

9 καρέκλα

Προσαρμόσιμη καρέκλα

Η κεντρική σκηνή στο χειριστή είναι μια καρέκλα με ευρύ φάσμα δυνατοτήτων προσαρμογής, που κυμαίνονται από το χρώμα μέχρι τον τύπο του μαξιλαριού και του κεφαλωτού. Επιπλέον, διαθέτει μια σειρά ποδιών που διατίθενται στην ενσύρματη ή ασύρματη έκδοση.

άνεση

Άνεση

Η πλάτη του καθίσματος διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή με μαλακή επένδυση και μια ανθεκτική και ευκολοκαθαριστική ταπετσαρία. Οι κινήσεις των καρεκλών έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν τις δυσάρεστες συμπίεσεις στην οσφυϊκή περιοχή.

Πλευρικός χειρισμός ποδιού

Το πεντάλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει τις λειτουργίες του Chip Air και Chip Water του χρησιμοποιούμενου οργάνου, να αντιστρέψει την αίσθηση περιστροφής του μικροκινητήρα (όταν αναπτυχθεί), να μετακινήσει την καρέκλα ασθενούς και να ανάψει τη λάμπα. Διατίθεται στην ενσύρματη ή ασύρματη έκδοση.

πίεση

Χειρισμός με πίεση

Αυτό το πεντάλ παρέχει τις ίδιες λειτουργίες του πλευρικού χειριστηρίου ποδιού ολίσθησης σε όσους προτιμούν την εκδοχή που λειτουργεί υπό πίεση. Σε χειρουργική λειτουργία, και τα δύο πεντάλ διαθέτουν τα χειριστήρια για να ενεργοποιήσουν την περισταλτική αντλία και να αλλάξουν το πρόγραμμα. Διατίθεται στην ενσύρματη ή ασύρματη έκδοση.

ισχυς

Έλεγχος ισχύος πλευρικού χειρισμού

Το τρίτο πεντάλ περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες των προηγούμενων μοντέλων και χαρακτηρίζεται από δύο πρόσθετα στοιχεία για την ανάκληση δύο ακόμα αποθηκευμένων θέσεων εργασίας.

Κλινικές Επιδόσεις

Τεχνολογική επιλογή

Η Skema 6 διαθέτει έναν πρακτικό και κομψό πίνακα ελέγχου. Ενώ και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν μια χωρητική οθόνη αφής πολλαπλής αφής 7 “, οι οδοντίατροι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν είτε το κλινικό μοντέλο είτε το μοντέλο πολυμέσων.

Πίνακας ελέγχου κλινικής
Η εκδοχή κλινικής, που είναι προσαρμοσμένη στα πρότυπα του Skema 6, επιτρέπει την προβολή δεδομένων σχετικά με τις συντηρητικές διαδικασίες, την ενδοδοντική και την εμφυτευματολογία. Ο πίνακας ελέγχου καταγράφει τις παραμέτρους των οργάνων, είναι εφοδιασμένος με μια μεγάλη βάση δεδομένων για ενδοδοντικούς κορμούς, ελέγχει την καρέκλα ασθενούς και διαχειρίζεται κάθε ενσωματωμένο σύστημα εύκολα και αποτελεσματικά.

Πίνακας ελέγχου πολυμέσων
Η προαιρετική έκδοση Multimedia είναι συμβατή με περιεχόμενο πολυμέσων και διαθέτει θύρα USB. Επιτρέπει τη διαχείριση των παραμέτρων λειτουργίας οποιασδήποτε εξειδικευμένης οδοντιατρικής εφαρμογής, ενώ ο οδοντίατρος μπορεί να προσαρμόσει κάθε ρύθμιση και να χρησιμοποιήσει τη μονάδα flash για να την αποθηκεύσει σε ένα USB stick. Ο πίνακας ελέγχου Πολυμέσων έχει σχεδιαστεί για την προβολή εικόνων και βίντεο.

Τεχνολογική επιλογή
εμφυτεύματα

Μια σουίτα σχεδιασμένη για εμφυτευματολογία

Μόνο ένα πλήρως ολοκληρωμένο εμφυτευματολογικό σύστημα επιτρέπει στον γιατρό να βελτιστοποιήσει το χρόνο που αφιερώνεται στην καρέκλα και να εστιάσει αποκλειστικά στη λειτουργία και τον ασθενή. Το Skema 6 – ειδικά σχεδιασμένο για εμφυτεύματα – είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επαγωγικό μικροκινητήρα, μια περισταλτική αντλία και ένα πίνακα ελέγχου αιχμής που επιτρέπει την ταχεία προσαρμογή και αποθήκευση των παραμέτρων ταχύτητας, ροπής και ταχύτητας άρδευσης.

Εργαλεία

Implantor ή LED Micromotor

Το Implantor LED είναι χωρίς κραδασμούς και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά μεγάλη ροπή και εξαιρετική αξιοπιστία. Χάρη στις εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις του και με το σωστό αντίβαρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ενδοδοντική.

Ταχύτητα από 100 έως 40.000 σ.α.λ. με αναλογία 1: 1
Ηλεκτρονικός έλεγχος ροπής έως το μέγιστο. 5.3 Ncm
Πλήρως αυτόκλειστο
Δυνατότητα προκαθορισμού μέγιστης ταχύτητας και μέγιστης ροπής

Surgison 2

Surgison 2

Ειδικά σχεδιασμένο για χειρουργική επέμβαση στο στόμα, εμφυτευματολογία και οστεοτομία, διατίθεται με ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ για οποιεσδήποτε απαιτήσεις θεραπείας. Ανταλλάξιμο με το Piezolight 6 και συμβατό με το Piezosteril 6, πριν από την αντικατάσταση του σωλήνα, η χειρολαβή Surgison 2 εντοπίζεται πάντα αυτόματα και οδηγείται από την οδοντιατρική μονάδα. Πλήρως κλιβανιζόμενο, παρέχει προαιρετική άρδευση με αποστειρωμένα υγρά για βέλτιστη ασηψία του πεδίου λειτουργίας.

piezolight 6

Piezolight 6

Διαθέσιμα με οπτικές ίνες για φωτισμό LED,  πολυλειτουργικές χειρολαβές υπερήχων είναι κατάλληλες για προληπτική, ενδοδοντική και περιοδοντική διαδικασία.

Τέλεια γραμμικές και ελεγχόμενες δονήσεις υπερήχων – χωρίς παρασιτικούς πλευρικούς δονητές – με αυτορυθμιζόμενη συχνότητα ανάλογα με τις συνθήκες φορτίου και άκρων.
Εκτεταμένο εύρος ρύθμισης ισχύος.
Αυτορυθμιζόμενη ισχύς βασισμένη στο φόρτο εργασίας για την αποφυγή θέρμανσης της χειρολαβής και των επεξεργασμένων ιστών.
Ρυθμιζόμενη παροχή ψυκτικού από μηδενική έως μέγιστη παροχή.
Πλήρως κλιβανιζόμενο.

T-LED

T-LED

Το φως σκλήρυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άμεση έκδοση ή σε γωνιακή έκδοση 120 °. Με LED υψηλής ισχύος έως και 2.200 mW / cm2 και ζώνη εκπομπών 430 έως 490nm, η λυχνία T-LED προσφέρει 6 προκαθορισμένα προγράμματα και έναν οπτικό οδηγό που μπορεί να αποστειρωθεί.

Syringe

Σύριγγα

Διαθέτοντας ένα βελτιωμένο και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό, η σύριγγα είναι διαθέσιμη τόσο σε τρεις όσο και στην προαιρετική εκδοχή έξι διαδρομών. Η λαβή και η άκρη είναι κλιβανιζόμενες.

χειρολαβές

Χειρολαβές Silent Power και γωνιακές Goldspeed

Η Castellini προσφέρει ένα πλήρες σύνολο χειρολαβών και γωνιακών κατάλληλων για κάθε τομέα οδοντιατρικής.

Φωτισμός

Υγιεινή

ασφάλεια και υγιεινή

Ασφαλής και πιστοποιημένη υγιεινή

Από την ίδρυσή της, η Castellini έχει δεσμευτεί να αναπτύσσει συσκευές αιχμής για να εγγυάται άσηπτες συνθήκες στην οδοντιατρική μονάδα. Χάρη στη στενή συνεργασία με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου Sapienza της Ρώμης και το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου του Τορίνου, η Castellini βελτίωσε τα συστήματα υγιεινής.

MWB

Αξιόπιστο και αποτελεσματικό, το σύστημα MWB, το οποίο χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Peroxy Ag +, δρα ενάντια σε όλους τους μολυντές που μεταφέρονται με το νερό, συμπεριλαμβανομένης της Legionella. Οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε μια οδοντιατρική μονάδα σε μια περίοδο παρακολούθησης 3 μηνών έδειξαν ότι η τακτική χρήση του MWB και η καθημερινή εκτέλεση ενός κύκλου εντατικής απολύμανσης με το σύστημα Autosteril εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα υγιεινής νερού, με τα βακτηριακά φορτία να διατηρούνται στο μηδέν.

autosteril

Autosteril

Το Autosteril είναι το αυτόματο σύστημα απολύμανσης για όλα τα κυκλώματα spray νερού. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, τα όργανα αποθηκεύονται σε μια ενσωματωμένη περιοχή. Χρησιμοποιώντας μαζί με το Peroxy Ag +, το σύστημα Autosteril εξασφαλίζει μυκοβακτηριοκτόνο, βακτηριοκτόνο και αντι-Legionella δράση, πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης. Η ανάλυση που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι η απολύμανση που παρέχεται είναι αρκετή για την «εξάλειψη όλων των δοκιμασμένων μικροβίων από τις σωληνώσεις της οδοντιατρικής μονάδας, ακόμη και με υψηλότερα επίπεδα μόλυνσης».

υγιεινή

Χρόνος έκπλυσης

Για να αποστραγγίσετε στάσιμα ρευστά μέσα στις σωληνώσεις μετά τη χρήση, το Time Flushing πραγματοποιεί πλήρη ανταλλαγή νερού με ροή του υγρού τροφοδοσίας.

S.H.D.

Το πλύσιμο και η υγιεινή του συστήματος αναρρόφησης με νερό και ειδικό υγρό διαρκούν περίπου 2 λεπτά: ιδανικό ως διαδικασία καθαρισμού μεταξύ ασθενών.

shd

Πολυμέσα

Μπορειτε να επιλεξετε

Αξεσουάρ

Χρώματα

Download